14
Fotogalerie

Meg Ryan prodala svůj dům v Bel Air

Přestože se v letošním roce mnoho známých osobností rozhodlo prodat svůj dům či byt, jen hrstka z nich byla úspěšná. Meg Ryan se to napodruhé povedlo.

Špatná situace na realitních trzích a přemrštěné ceny nabízených luxusních nemovitostí přispívají k tomu, že některé honosné rezidence jsou takřka neprodejné, přestože jsou nabízené prestižními realitními kancelářemi s řadou nadstandardních služeb. Své by o tom mohli vyprávět Mark Wahlberg, Oprah Winfrey, zpěvák Barry Manilow a mnoho dalších. S cenami svých domů musí jít někdy dolů až na polovinu jejich původní pořizovací ceny.

Americká herečka Meg Ryan (50) není výjimkou. Svůj dům na prestižní adrese v losangeleském Bel Air poprvé nabídla k prodeji v roce 2009 za 14.2 milionů dolarů. Neúspěšně. Z původní ceny 19 milionů dolarů musela slevit ještě více a dům tak podruhé nabídla za částku 11.5 milionů dolarů. Povedlo se jí to až nyní, když se s kupcem dohodla na finální ceně 11.1 milionů dolarů.

Dvoupatrový dům postavený v roce 1931 obklopuje zeleň a je z něj krásný výhled jak na město, tak na oceán. Útulný a vzdušný interiér je protkán přírodními materiály a prosvětlují jej francouzská okna sahající až k podlaze. V domě je šest ložnic, sedm koupelen a prostorná skvěle vybavená kuchyň s přilehlou jídelnou. Otevřená terasa, bazén a zahrada už jen dotvářejí oázu klidu a pohody.

Foto: Profimedia

Doporučujeme

Články odjinud