Meg Ryanová si potrpí na mazlení

Meg Ryanová si potrpí na mazlení

Meg Ryanová miluje mazlení více než cokoliv jiného a nedokázala by si bez něj svůj sexuální život představit. Právě nedostatek láskyplných slovíček a něžných dotyků mohl být hlavním důvodem, proč se Meg už několikrát rozešla s Russellem Croweem.

Meg Ryanová si potrpí na mazlení

Meg Ryanová (40) miluje mazlení více než cokoliv jiného a nedokázala by si bez něj svůj sexuální život představit. Právě nedostatek láskyplných slovíček a něžných dotyků mohl být hlavním důvodem, proč se Meg už několikrát rozešla s Russellem Croweem (37), jemuž se přezdívá ´hollywoodský hřebec´.

„Crowe dokáže možná ženu tak jedině povalit na zem a sám si užít.Nic jiného se od něj nedá čekat! Ten surovec prostě neví, co nás ženy opravdu vzruší, a asi ho to ani nezajímá,“ prozradila jedna z Croweových bývalých milenek.

Samotná Meg o důvodech nesčetných rozchodů a opětovného udobřování s Crowem nehodlá mluvit. Zprávu o tom, že za všechno může sexuální nesoulad, ovšem nijak nepopřela.
„Čekám od partnera jen trochu citu a schopnost vyjádřit lásku nejen při postelových hrátkách. Miluji mazlení, a když mi ho někdo nechce dopřát, tak se s ním raději rozejdu! Je to pro mne totiž ta nejkrásnější součást vzájemného splynutí duší dvou zamilovaných lidí a v životě bych se bez něj rozhodně neobešla,“ svěřila se Ryanová.

„Neznám nic romantičtějšího a krásnějšího, než když mohu ráno dlouho ležet v posteli, pak si dát u bazénu výbornou snídani a jen tak se povalovat na lehátku. To vše samozřejmě doplněno smyslnými polibky a slovíčky plnými lásky,“ sní o svém volném čase Meg.

Zdroj: Plus
foto: internet

Doporučujeme

Články odjinud