Meghan s princem Harrym čekají velké změny. Co dalšího jim říkají hvězdy ?

Meghan s princem Harrym čekají velké změny. Co dalšího jim říkají hvězdy ?

Meghan je Lev a princ Harry Panna. To nejsou dvě znamení, která by se podle horoskopu k sobě ideálně hodila. Jak tedy vypadá jejích budoucnost podle hvězd a tarotových karet?

Meghan Markle a princ Harry museli překonat řadu překážek, aby se mohli vzít. Například ještě před 80 lety by Meghan jako rozvedená žena vůbec nemohla ke dvoru. Tehdy rozvedení lidé nesměli být představeni králi, účastnit se zahradních slavností v Buckinghamském paláci nebo dostihů v Ascotu. Dnes už je naštěstí vše jinak, tedy naštěstí pro Meghan i pro Harryho, protože je evidentní, že ti dva se milují a navzájem se přitahují jako dva magnety.

Stačí ale jen láska k tomu, aby byli spolu šťastni po zbytek života? To je vždycky sázka do loterie, a protože všichni toužíme po nějakých znameních či náznacích, podívali jsme se, co jejich vztahu říkají hvězdy.

profimedia-0372272683.jpg

Princ Harry je Panna

Harry se narodil 15. září, tedy ve znamení Panny. Lidé narození v tomto znamení jsou precizní, mívají ostrý úsudek. I když se vždy usmívají a jsou velmi milí, ve skutečnosti jsou to perfekcionisti, kteří jsou vůči sobě velmi kritičtí. Pokud se pohybují na veřejnosti, může jim to způsobovat velké problémy, protože si pak každou kritiku berou příliš osobně. Zároveň jsou to lidé, kteří se často chovají jako ti, co vše vědí nejlépe, což může vyvolávat konflikty.

Meghan je Lev

Meghan se narodila 4. srpna, a je tak zrozencem Lva, k jehož vlastnostem patří energičnost, sebevědomí, hrdost, ale také to, že bývá oblíben ve společnosti. Tedy skvělý protiklad pro perfekcionistického Harryho. Meghan ho dokáže povzbudit, zmírnit jeho pochybnosti a utlumit účinky kritiky z vnějšího světa.

Na první pohled to tedy vypadá, že ti dva se k sobě perfektně hodí. Ale jedna věc by mohla být důvodem vzájemných rozepří. Zatímco Panny vždy všechno ví nejlépe, Lvi kritiku a poučování přímo nenávidí. Tahle kombinace by velmi rychle mohla vést k vzájemný konfliktům. Lvi jsou navíc velmi žárliví a své protějšky si pečlivě hlídají.

Harry je oblíbený a žádaný mladý muž, který se musí pohybovat na veřejnosti a účastnit se nejrůznějších akcí, což by Meghan mohlo zavdávat důvod k žárlivosti, ale na Harrym je vidět, že nemá oči pro jinou ženu než pro ni. Takže v tomto směru momentálně žádný konflikt nehrozí.

A jak vidí jejich vztah tarotové karty? Podívejte se, co z nich o vztahu Meghan a prince Harryho vyčetla sloupařka britského listu The Sun  Kerry King.

Co říkají o vztahu Meghan a prince Harryho tarotové karty

Energie v prvním měsíci: Ďábel
Překážky – 4 meče
Zvládnutí – 5 kalichů
Výsledek – Král holí

První karta je Ďábel, což ukazuje na špatné zvyky a stereotypy, nevhodné myšlenkové postupy. Tato karta nutí Meghan a Harryho je odložit a najít si nové životní strategie. Kerry King si myslí, že to znamená, že v prvních týdnech po svatbě bude Meghan bojovat s tradicemi a Harry přímo s palácem, tedy institucí královské rodiny.

To podtrhuje druhá karta, a to překážky. Ta dává najevo, že potřebují oddech či pauzu. Meghan a Harry po svatbě potřebují soukromí a na nějakou dobu se stáhnout z očí veřejnosti. K tomu se ideálně hodí líbánky. Ale možná si dopřejí i delší dobu v ústraní.

Ovšem pak přichází pět kalichů, které znamenají smutek a ztrátu. Je dost možné, že to naznačuje, že Meghan si brzy uvědomí, jak moc se změnil její život a jak moc jí chybí její svoboda. Ale to je přirozené, svatba znamená vždy velkou změnu v životě. A v případě Meghan, která se přestěhovala do jiné země a přivdala do královské rodiny, by bylo zvláštní, kdyby ničeho neželela a nic jí nechybělo.

Poslední karta: Výsledek. Karta Král holí slibuje mnohé: Princ Harry a Meghan to nebudou mít zpočátku lehké, musejí si zvykat nejen na sebe, ale Meghan se musí sžít se svou novou rolí, kterou určuje pozice v královské rodině. Ale až překonají počáteční těžkosti, objeví se na scéně velmi silný pár, který se nebude bát dělat věci, které princové běžně nedělají. Budou mít odvahu riskovat a začít nové projekty.

 

 

Doporučujeme

Články odjinud