Měkoučký a šťavnatý: 6 tajných triků, jak připravit ten nejlepší řízek na světě

7. 7. 2017
Měkoučký a šťavnatý: 6 tajných triků, jak připravit ten nejlepší řízek na světě
Naše babičky dávaly řízky dopéct ještě do trouby, navrch kousek másla. V dnešní rychlé době se snažíme netrávit v kuchyni příliš mnoho času. Jak tedy docílit toho, aby maso bylo křehoučké jako od babičky?

Přinášíme vám rady zkušeného šéfkuchaře pražského Grand Cru Restaurant & Bar Jana Punčocháře, který je známý svou láskou k řízkům a k česko-rakouské kuchyni. Poradí, jak docílit chutného řízku z vepřového, kuřecího, dokonce i hovězího masa.

Triky Jana Punčocháře najdete ZDE.

A pokud pátráte po receptu, díky kterému by vám nepraskla sekaná, najdete ho na tomto videu:

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

Pokud máte v plánu důležité jednání, které by mělo být završeno smlouvou, vsaďte právě na dnešní den. Spřízněný Merkur se může parádně vyznamenat. Pozor na období od 16. hodiny, kdy tento…

Nejčtenější články

Články odjinud