Měkoučký a šťavnatý: 6 tajných triků, jak připravit ten nejlepší řízek na světě

7. 7. 2017
Měkoučký a šťavnatý: 6 tajných triků, jak připravit ten nejlepší řízek na světě
Naše babičky dávaly řízky dopéct ještě do trouby, navrch kousek másla. V dnešní rychlé době se snažíme netrávit v kuchyni příliš mnoho času. Jak tedy docílit toho, aby maso bylo křehoučké jako od babičky?

Přinášíme vám rady zkušeného šéfkuchaře pražského Grand Cru Restaurant & Bar Jana Punčocháře, který je známý svou láskou k řízkům a k česko-rakouské kuchyni. Poradí, jak docílit chutného řízku z vepřového, kuřecího, dokonce i hovězího masa.

Triky Jana Punčocháře najdete ZDE.

A pokud pátráte po receptu, díky kterému by vám nepraskla sekaná, najdete ho na tomto videu:

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

Silnice jsou o prázdninách dost nebezpečné. Pokud řídíte, hrozí vám, že se něco nepříjemného stane. Jestli se necháváte vozit, rozhodně se nezapomeňte před jízdou připoutat, předejdete tak…

Nejčtenější články