Melanii Griffithovou žaluje designér

Melanii Griffithovou žaluje designér

Není to tak dávno, co se herečka Melanie Griffithová (48) veřejně chlubila výnosnými podnikatelskými aktivitami, jež jí zaručují pravidelné vysoké příjmy. V interview, jež poskytla americkým novinám, se však jaksi opomněla zmínit, že se s penězi jen nerada loučí.

Zejména když má pocit, že si dodavatelé vlastně musejí pokládat za čest, že jí i jejímu choti Antoniu Banderasovi (45) smějí nabízet své služby. Zřejmě nepočítala s tím, že se mezi nimi najde jedinec, jehož přestane bavit neustále vymáhat zaplacení účtů a podá žalobu k soudu. Jak uvádí internetový portál TMZ.com, trpělivost došla americkému módnímu designérovi Niklasu J. Palmovi, který se obrátil na losangeleské justiční orgány.

Prominentní pár mu totiž dluží asi 26 000 dolarů (cca 600 000 Kč) za modely, do nichž oblékl Melanii a její dcery Dakotu Johnsonovou a Stellu Banderasovou na slavnostní vyhlášení Zlatých globů. Grifithové má přitom Palm za zlé nejen finanční škodu, již utrpěl, ale také, že nedodržela slib, jejž mu dala. Dohodli se, že známá umělkyně při televizním interview mimochodem zmíní i jméno muže, který pro ni i obě dívky zhotovil slušivé oděvní kreace. Na splnění daného slova však čekal marně a cítí se tím také poškozen. Tentokrát na profesionální pověsti. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud