Mentální hubnutí

Mentální hubnutí

Zima pomalu dává sbohem a před námi stojí zase stále stejný úkol. Bude jaro a my se nemůžeme dostat do našich oblíbených kalhot, halenky se nám rozevírají na prsou a odhalené bříško je pro nás tabu. Ptáte se jak na to? Hubněte celostně a nevynechávejte psychiku.

Využijte možnost tzv. Mentálního hubnutí. Jak známo,vše souvisí velice úzce s naší psychikou. My i naše okolí nám dává do podvědomí hesla, která se tam usadí a protože tělo vykonává pouze to, co mu mozek přikáže, je nasnadě, že po větě: "jsem tlustá" se bude naše tělo chovat tak, abychom opravdu nehubnuly, ale spíše naopak. Tělo vykonává příkaz mozku.Všechno co do svého podvědomí uložíme nebo se o to postarají lidé kolem nás, nám tam také zůstává. Nehledě na mnoho psychických bloků, které jsme si my nebo okolí vytvořili po dobu celého života.

Tyto psychické blokády je třeba odstranit. Pomůže nám to nejen v hudbnutí, ale i v celkovém zdravotním stavu, ať jde již o nemoci těla nebo duše. K tomuto účelu se používá metoda SRT (Spiritual Response Therapy), což znamená, že léčíme tělo přes ducha. K provádění této metody se používá syderické kyvadlo a speciální tabulky. Využívá se též v léčení různých závislostí, ať jde o alkohol, drogy, nikotin, řeší partnerské vzhy, vztahy mezi rodiči, různé fóbie, strachy a úzkosti.

Její výsledky jsou velice dobré a tato metoda se u nás pomalu rozšiřuje. SRT znamená 1-2 sezení v délce asi dvou hodin a pro náš organismus i psychiku udělá tolik, že náš život dostane zcela jiný směr. Hodnoty dostávají ten správný smysl, naše tělo se přizpůsobuje našemu podvědomí, formuje se do stavu, který je pro něj normální. Již nepotřebujeme berličky v podobě jídla, máme větší elán a psychicky jsme na tom velice dobře. Výhodné je i to, že se tato metoda dá provádět na dálku, v dohodnutém čase.

Přivítejte jaro s jinými pocity a ve skvělé kondici těla i duše.

autor: Iva poradna: Zdravého hubnutí

Doporučujeme

Články odjinud