Mesárošová má konečně nového chlapa!

Mesárošová má konečně nového chlapa!

Hned po rozchodu s italským přítelem Antoniem (44) se modelka Dominika Mesárošová (23) začala porozhlížet po někom novém, kdo by ho nahradil. Na nového milence měla specifické požadavky. Teď se zdá, že se konečně zadařilo!

"Když jsem se Korzu naposledy svěřovala, že jsem svobodná a že můj nový partner by měl být snědý, s tmavýma očima a opět o něco starší než já, nenapadlo mě, že si mě tak brzy najde," svěřila se s úsměvem Dominika. "Připadá mi, jako by si ten, kdo měl, přečetl správný článek, řekl si ‚To jsem já' a šel do toho," dodala rozradostněná silikonová sexbomba.

"Samozřejmě se mi moc líbí, jak vypadá, ale nejsem už puberťačka a vím, co je skutečně důležité. Nejdůležitější pro mě je, že je pozorný a má smysl pro humor," vysvětlila Mesárošová.

Rýsuje se tedy vztah, nebo krátkodobý poměr? "Zatím jsme více méně přátelé. Je to fajn, je nám spolu hezky, ale uvidíme, jak do budoucna. Nechci na to tlačit. Ale byla bych ráda, kdyby se z toho vyvinulo něco víc. Jsem na nejlepší cestě se znovu zamilovat," svěřila Dominika své přání.

Médiím svého nového "známého" ale zatím představit nechce. "Teď si ho chci nechat pro sebe. Pokud se z toho vyvine něco víc, ráda to dám vědět," slíbila Mesárošová.

Doporučujeme

Články odjinud