Mezinárodní ostuda: Čech vystoupil v britském X Factoru

Mezinárodní ostuda: Čech vystoupil v britském X Factoru

Za normálních okolností by pro nás měla být čest, že neznámý český „zpěvák“ zaujal váženou porotu britského X Factoru. Martin Beck ale naší zemi udělal spíš ostudu.

Rodák z České republiky Martin Beck žije v Londýně už pět let a živí se jako trenér a provozní ve fast foodu. Co ho vedlo k tomu přihlásit se do talentové soutěže X Factor, nikdo neví, jisté je jen to, že před porotu nastoupil s vlastní písní Friday Night a předvedl vystoupení, při němž má člověk chuť zavrtat hlavu do písku jako pštros.

„Pracoval jsem celý týden, nic vzrušujícího. Čekal jsem celý týden, byla to nuda. Ale dnes večer půjdu ven, protože je páteční noc,“ deklamoval Martin Beck v začátku písně. Poté dostal song spád á la taneční odrhovačka z 90. Let a Beck to „rozjel“. „Chci se hýbat, celou noc, chci tančit celou noc, chci pít celou noc, chci pařit celou noc, a chci si to užít, protože je páteční noc,“ pokračoval mladý trenér ve svém vystoupení, při kterém krvácejí oči i uši.

Porota X Factoru nějakou dobu jen nevěřícně zírala, zpěvačka Nicole Scherzinger nakonec začala zachraňovat situaci tancem, při kterém navzdory dlouhým šatům dokonce vyskočila na stůl. Zbytek poroty ji posléze podpořil spolu s celým štábem, že však šlo o ironii, muselo být jasné i slepému. O postupu Martina Becka do dalšího kola X Factoru snad ani nelze polemizovat. Jeho vystoupení můžete posoudit sami v tomto videu:

Doporučujeme

Články odjinud