Michael Jackson spával s porcelánovou pannou, velikou jako dítě

Michael Jackson spával s porcelánovou pannou, velikou jako dítě

V procesu s Dr. Conradem Murraym, který čelí obvinění ze zabití z nedbalosti v souvislosti s úmrtím "krále popu" Michaela Jacksona (1958-2009) vyplývají na povrch různé podrobnosti zpěvákova života.

Ve čtvrtek soud i všichni přítomní uviděli fotografie porcelánové panenky velikosti malého dítěte, který ležela na zpěvákově posteli v době, kdy byl nalezen mrtev.

Měla blond vlásky a byla oblečená do kalhot s laclem. Ležela vedle CD přehrávače.

Ve čtvrtek se soud podle listu Daily Mail také seznámil s oficiální toxikologickou zprávou lékařů.Ti zkoumali Michaelovy ostatky po jeho smrti na předávkování Propofolem.

Z dokumentu vyplývá, že Michael Jackson měl v těle šest různých léků na předpis: anestetikum Propofol, lidokain, valium, lorazepam, midazoloam a efedrin. Jde o silnou směs anestetik, antidepresantů, léků proti úzkosti a léků proti bolesti.

Toxikolog Dan Anderson soudu v Los Angeles řekl, že ze všech léků, které se našly ve zpěvákově žaludku, bylo Propofolu nejméně, jen stopové množství. Neznamená to však, že Jackson na předávkování tímto lékem nemohl zemřít - povětšinou ho prý užíval nitrožilně.

Doktor Murray stale popírá, že by zpěvákovi podal smrtelnou dávku tohoto anestetika. Soud dále pokračuje.

 

STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud