Michaela Kuklová přibrala a zkrásněla

Michaela Kuklová přibrala a zkrásněla

Ještě nedávno byla herečka Michaela Kuklová (39) zhublá a utrápená. Její vášnivé manželství s hercem a producentem Jiřím Pomejem skončilo rozvodem. Jako podnikatel zkrachoval a pil. Pro Míšu byl rozchod bolestný, ale našla si nového přítele a pookřála.

"Především jsem přibrala a vůbec mi to nevadí, protože jsem už byla docela vyhublá. Začala jsem s chutí jíst a hlavně spát. A pak je důležité, že mám přítele. Je podnikatelem a od své práce odpočívá tím, že je rád v přírodě a potrpí si na zvířata.

Takže já jsem se o divadelních prázdninách starala o jeho domácí zvířata, koně, králíky a piplala jsem i ovečku. Zkrátka po rozvodu jsem se už naštěstí dala dohromady, ale na miminko ještě nepomýšlím. Mám už na to sice léta, ale každý vztah si žádá svůj čas," svěřuje se bývalá představitelka princezen.

Nejraději maluje koně Zálibou Míši bylo vždycky malování. Teď se do něj znovu s nadšením pustila. "Zase maluji a pořád koně. Já jsem totiž blázen do koní, jsou to nádherná zvířata, ráda je mám kolem sebe a přímo s vášní na nich jezdím. Takže kůň je stále hlavním motivem mých obrazů," říká herečka.

Září v Jacku Rozparovačovi Velký potlesk zaznamenala i na stém představení muzikálu Jack Rozparovač v Divadle Kalich, ve kterém hraje láskyplnou Glorii.

"V současné době nefilmuji, nic nenatáčím, zato jsem pořád na scéně Divadla Kalich. Nejen jako přímo hrdinná Glorie, ale také se objevím v komedii Dokud jsi přítomen, ve které zase představuji naivní potrhlou služebnou. S princeznami jsem už dávno skončila," prohlašuje pevně Miša Kuklová.

Doporučujeme

Články odjinud