Michaela Ochotská: Jak si užije Vánoce a co bude vařit na Štědrý večer?

3. 12. 2013
Moderátorka Michaela Ochotská si přijela do Nízkých Tater užít první sníh, a při té příležitosti se rozpovídala, jak stráví letošní Vánoce.

„Na Vánoce budeme v Praze a hned po svátcích odlétáme do Kataru, kde oslavíme Nový rok. V lednu pak míříme na měsíc do Austrálie,“ prozradila Ochotská na slavnostním otevření zimní sezony Jasné v Nízkých Tatrách.

A už má nakoupené vánoční dárky? „Pro Lukáše už pár dárků mám, příští týden se ale chystáme společně do centra nakoupit dárky pro naše nejbližší. Na Staroměstském náměstí se pak zastavíme na svařák a budeme vychutnávat vánoční atmosféru,“ prozradila Ochotská, která si v Tatrách užila relaxaci i trochu práce - odstartovala běžecký závod pro veřejnost, vyzkoušela lanovku Funitel na vrchol Chopku nebo si užila wellness s venkovní vířivkou s výhledem na sjezdovku.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Jaký vztah má vůbec k lyžování? Lyžuje prý od malička a moc ji to baví. Kdysi prý jezdila do Tater jako malá s tetou, bratrancem a sestřenicí. „Moc ráda na to vzpomínám, vždy jsme se moc těšili, protože s námi nejezdili rodiče a my tím pádem mohli více zlobit,“ vzpomíná Ochotská.

Jaké štědrovečerní menu bude Michaela připravovat? „Vánoce strávíme v rodinném kruhu a budu stejně jako loni připravovat štědrovečerní večeři. Klasicky bramborový salát bohužel nejím, tak dělám svůj, jsou to vlastně jen šťouchané brambory s cibulkou a slaninou, místo kapra zvolíme lososa a polévka bude opět krevetový krém,“ prozradila Michaela Ochotská.

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Nejčtenější články

Recepty pro vás Další recepty