Michelle Pfeiffer je zanícená kutilka

Michelle Pfeiffer je zanícená kutilka

Americká herečka Michelle Pfeiffer (54) přiznala, že v přestávkách mezi filmováním opravuje dům. A pokud jí někdo chce dát opravdu pěkný dárek, tak tedy vrtačku, brusku nebo pilu.

Hvězda filmu Batman Returns zdědila po otci, který byl stavitelem, jeho dům. A teď si prý ohromně užívá se všemi elektrickými nástroji, které doma má.

"Hrozně ráda něco stavím. Teď jsem si navrhla a vyrobila celou fasádu velkého krbu. Prostě jdu do velkého obchodu se stavebními potřebami a zeptám se tam pár chlapů, jak to oni dělají. Většinou se na mě dívají, jako bych měla tři hlavy.

Ale už jsem dokončila dřevěnou verandu a pro děti jsem udělala domeček ze starých okenic. Opravdu už jsem toho postavila dost. A k Vánocům i k narozeninám většinou dostávám různé elektrické nástroje," řekla herečka v rozhovoru pro list Empire.

Michelle si zřejmě našla způsob, jak se odreagovat. V Hollywoodu se zřejmě necítí vždy nejlépe. Nedávno přiznala: "Nejsem moc nadšená, že je mi přes padesát. Je to věk, který ženy stigmatizuje a zařazuje do určité kategorie. Když jsem se přehoupla přes padesátku, chvíli mi trvalo, než jsem si na to zvykla. Ale je to tak - je mi víc než padesát a žiji takovým životem, jakým žiji. A vůbec není špatný."

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na květen 2012

ČTĚTE TAKÉ:
Princ Harry "utlumil" vztah se zpěvačkou Mollie King: prý moc mluvila

Doporučujeme

Články odjinud