Michelle Pfeifferová přiznává: "Al Pacino kvůli mně krvácel!"

Michelle Pfeifferová přiznává: "Al Pacino kvůli mně krvácel!"

Herečka Michelle Pfeifferová (51) na sebe prozradila, jak si vysloužila roli ve filmu Zjizvená tvář. Během kamerových zkoušek totiž poranila Al Pacina (69). Ten krví ušpinil všechno kolem, jenže největší starost měli všichni přítomní právě o Pfeifferovou.

Představitelka mnoha filmových rolí a symbol ženské krásy Michelle Pfeifferová zahájila nedávnou televizní show Davida Lettermana historkou , jak "čtvrtila" Al Pacina, uvádí deník The Huffington Post.

Během rozhovoru, kdy propagovala svůj nový film Cheri, se bývalá "čarodějka z Eastwicku" vrátila k tomu, jak s ní Al Pacino původně na filmu Zjizvená tvář z roku 1983 vůbec nechtěl spolupracovat. Nelíbilo se mu, že by měla ztvárnit postavu Elviry Hancockové.

Nicméně, tato dvojice nakonec kamerové zkoušky společně absolvovala. Scéna byla situována v kuchyni, kde Pfeifferová uklízí stůl plný nádobí. Když s úklidem skončila, všimla si, že všude kolem jsou stopy krve. Celý filmový štáb k ní v tu chvíli přispěchal, aby zjistil, zda není půvabná herečka zraněná.

"Rozhlédla jsem se kolem a vidím, že jsem řízla Al Pacina. Říkám si: 'To je ten chlápek, co mě nenáviděl, ještě než jsme začali. Tak to je jasný.' Ale nakonec si myslím, že mě právě v tu chvíli začal mít rád. Stali jsme se dobrými přáteli. A tu práci jsem dostala," dodala s okouzlujícím úsměvem Pfeifferová.

Doporučujeme

Články odjinud