Michelle Pfeifferová: Žádnou plastiku nemám

Michelle Pfeifferová: Žádnou plastiku nemám

Hollywoodská kráska Michelle Pfeifferová (44) se od začátku měsíce chová krajně nedůtklivě. Rozzuřila ji seriálová herečka Patricia Heatonová (44), která v televizní show Davida Lettermana horlivě diskutovala o nesčetných plastických operacích, které údajně Michelle v posledních letech podstoupila. „Je to naprostá hloupost! Ta nicotná béčková hvězdička už neví, jak by na sebe upoutala pozornost, a tak začala z úst vypouštět takové ohavné žvásty,“ reagovala rozezleně hvězda, známá hlavně díky filmům Čarodějky z Eastwicku , Batman se vrací a nověji také z filmu Pod hladinou, kde vystupuje po boku Harrisona Forda.

„Jsem z toho neustálého vysvětlování unavená,“ stěžuje si Pfeifferová. „Pořád se snažím lidem zdůrazňovat, že jsem si na sobě nenechala změnit ani jediný vlásek! Slova jako botox nebo plastická chirurgie mi nahánějí husí kůži. Nikdy bych do sebe nenechala bezdůvodně říznout. Teď ale s přesvědčováním končím. Může být každému úplně jedno, kolikrát jsem se nechala přešít a jestli mám svůj obličej původní nebo mi ho implantovali z prasete. Jsou mi všechny pomluvy fuk! Pravda je prostě taková, že na rozdíl od většiny hollywoodských kolegyň plastiku prostě nemám,“ vzkázala Michelle svým fanouškům a hlavní hrdince populárního sitcomu Raymonda má každý rád Patricii Heatonové.

Patricia ve svých pomluvách zašla dokonce tak daleko, že o plastických operacích hvězdné Michelle píše i ve své knížce. „Je mi špatně ze všech těch hvězd, které si získávají slávu a obdiv milionů fanoušků díky plastickým chirurgům, a ne vlastní krásou. Nechápu, jak se někdo takový může nechat označovat za jednu z nejznámějších hereček a nebo se dokonce nechat fotit na obálky prestižních společenských časopisů. Je to ostuda,“ nešetřila ostrými slovy Heatonová, která svá tvrzení opírá o výpovědi plastických chirurgů, kteří měli Michelle údajně pomoci k její kráse.(Plus)

Doporučujeme

Články odjinud