Michelle Pfeifferová: Žádnou plastiku nemám

7 komentářů

Frantishka
23. října • 4:33

Videla jsem minuly tyden Michell na David Letterman Show a vypadala neuveritelne! Taky verim ze urcite pouziva ty nejdrahzsi kremy, hodne sportuje, dlouho spi a lici ji jen nejlepsi vizaziste. Proste pecuje o sobe. Face lift urcite nemela, protoze to vzdycky aspon trochu zmeni vyraz obliceje, ona vypadala prirozenne. Musim rict ze vypadala az nadprirozenne mlade. Fotkam neverte, sama jsem graficka a vim co vsechno delaji s fotkama a co vsechno se da pocitacem udelat. Kdyby chteli tak grafici v redakci ji muzou zmenit velikost oci, nosu, brady proste jake koliv casti obliceje nebo tela. Fotka a original jsou uplne 2 jine veci, hlavne v dnesni dobe. Ahoj holky. Mejte se.

Amalka
22. října • 11:43

ja myslim,ze nejakou plastiku urcite ma,ale je to jen a jen jeji vec.Ma smulu,ze je tak znama,musi pocitat s tim,ze ji lidi budou sondovat do soukromi..

Karkulka
18. října • 18:03

To je Janino retusovane pocitacem. Kazda fotka v casopise je retusovana, aby vypadaly modelky a herecky(samozrejme to plati i o protejscich)neprirozene krasne. No jinak ja videla nedavno Michelle na "Late Tonight Show"s Jay Lano a vypadala super(i kdyz filtry davaji i do kamer), ale v porovnani s Patricii vypada Michell jako jeji o 10 let mladsi sestra. Proste Patricie zuri, jelikoz kdyz se usmeje, tak vypada jako pokrceny papir.

Janina
17. října • 14:10

Já nemám nic proti korektivní plastice, připlácnout uši, zmenšit nos, zvětšit prsa, když to zvedne sebevědomí a zlepší přístup okolí tak proč ne. Ale představa odsávání tuku a broušení obličeje mně zvedá žaludek. A ona to nepotřebuje (i když je zvláštní že vypadá deset let pořád stejně...:-))

Katka
17. října • 10:29

Věřím, že na žádnou plastiku nešla a také se mi nelíbí, když hvězdy, aby neuhasly podstupují jednu plastiku za druhou. Proč ze sebe dělat někoho jiného? Proč si nalhávat? Stačí se kouknout na Cher nebo Jacksona, jak se pomalu rozpadají.

Hana
17. října • 10:20

Je krásná , zajímavá a přitažlivá jako málokterá ženská. Alespoň z mého ženského pohledu.

Ketka
17. října • 8:32

Aň tak či onak, je nádherná. Kdybych si mohla pro příští život vybrat svou podobu, možná... ;-)

Doporučujeme

Články odjinud