Miláčku, ty chrápeš extraligu!

8 komentářů

momou
18. června • 11:15

Ivana: Jak nemám manžu doma, tak spím blbě :-D Ale je fakt, že je chrápání a chrápání, někdy je to fakt šílený, to si musím jít lehnout do vedlejšího pokoje, ale to je jen když je hodně unavený.

katchka
16. června • 14:43

nám Adenol pomáhá - teda jenom v kombinaci kapiček a spreje. 'A nesmrdí. naopak voní, asi jak tam jsou éterický oleje. a navíc mi to v zimě pomáhá od ucpanýho nosu. můžu doporučit!

Ivana.
11. června • 18:43

můj taky chrápe extra ligu. Nejhorší je, že po 25 letech jsem si asi zvykla, protože když není doma, spím hůř, než když spí vedle mne. Občas ale skončím v obýváku nebo v posteli některého z dětí, pokud je prázdná.

lucisek23
11. června • 13:13

a muj manzel,ten prechrape i 80leteho dedka....uz jsem se s nim kvuli tomu nekolikrat zhadala jak pes a vzdycky odchazim spat do obyvaku.....coz me velice mrzi a je mi ze srdce lito....tak rada bych spala vedle nej,ale kdyz ono to chrapani se neda snest....to je hruuza!!!:-((

Bubasaurka
11. června • 12:02

No, ten můj chrápe extra ligu, prochrápe dvě místnosti. Jediné, co zabíralo, byl sprej do pusy Snowreeze (nebo tak nějak), drahý jak mrcha, ale naprosto účinný. Zpevnil měkké patro a já se konečně vyspala. Už se ale nevyrábí. Teď je nějaký sprej do krku, co vytvoří pěnu, to je akorát na pob...í a navíc nepomůže...

lukmu
11. června • 11:46

Ahojte, doporučuji Vám : Inhalační mast proti nachlazení - (Vaporizing) mast pod nos, propustí to ucpaný nos a pak vám chlopek nechrápe. Páru známým to pomohlo.Můžete si ji u mě objednat na www.vsezababku.cz. Vhodné při nachlazení
doporučuje se při nachlazení, bron- chitidě, chřipce
pomáhá zklidnit dráždivý kašel
uvolňuje a čistí dýchací cesty, rozpouští hleny, je vhodná při senné rýmě
obsahuje přírodní látky, které pomáhají tlumit bolest
masáže zmírňují bolesti při artritidě a revmatických potížích
inhalace mají antiseptické, protivirové a stimulační účinky
Při kašli jemně masírujte hrudník a zá-da (nebandážujte), při rýmě potírejtečelo a spánky nebo inhalujte mast roz-puštěnou ve vodě.
Známe chlopek chrápal, že málem rušil i sousedy a pomáhá mu to.

avonoz
11. června • 11:18

jooo a Adenol nepomohl, jen tak smrdí, že nějaký soulad v ložnici ani možný nebyl, jak mi přítel smrděl, radši ať teda chrápe, ale voní :)

avonoz
11. června • 11:17

Můj chrápe snad přímo NHL :))))

Doporučujeme

Články odjinud