MILADA (55): Na stará kolena jsem se zamilovala a naletěla podvodníkovi

farah.farah
12. února • 14:08

Chápu správně že spolu ani nechodili on jednoho dne přišel as žádostí, aby mu vyprala a vyžehlila (???) načež ten den náledovala večeře při které jí požádal o ruku??? :D 8-) :sok: :D :D A ona souhlasila? :sok: 8-D 8-) :oops: :D Z článku mi není jasné jestli se s tou taškou ten den rovnou i nastěhoval ......každopádně ten kdo tohle vymyslel asi úplně nedomyslel cíl toho jeho podvodu...................jestli mu šlo o to u někoho zdarma bydlet tak proč si vymýšlet, že má byt, naopak by takový podvodník spíš mohl říkat že ten jeho byt je malý že je v nájmu tak že byt po svatbě pustí a nastěhuje se k ní ne? Paní si ho zjevně brala zesoucitu a nikoli z vidiny že si bere bohatého muže s vlastním bytem tak že naopak kdyby hrál na její sociální stránku (jsem 6 let rozvedený a neumím si do teď vyprat a vyžehlit :D :D :D ) jist by mu to zbaštila. Jaký smysl tedy mělo to že si ji vzal? co z toho ten chlap teda měl, když se s ní ihned po svatbě přestal stýkat.............pokud víám tak princip sňatkového podvodníka je o tom svatbu slíbit z ženské vytahat prachy ale k oltáři se už nikdy nedostavit..........dávala mu snad nějaké peníze na renovaci toho bytu? Žil u ní zdarma a živila ho? Nic z toho z článku přímo nevyplývá, ale i kdyby ano tak jaký pak proboha mělo smysl, chtěl -li ji podvést si ji brát?? Respektive jaký měo smysl se ihned po svatbě zdekovat a nenechat se dál živit a o bytě vymyslet nějakou pohádku kterak o něj přišel.........paní byla tak naivní že by mu to jistě uvěřila...........prostě jeho chování nemá logiku ani z pohledu podvodníka ani z žádného jiného. A co se změny dokladů týče tedy v tomto případě změny tervalého pobytu..........ta se vážený autore neřeší na policii ale na úřadě městské části či obvodu. Ano je pravda že je potřeba doložit jaký má človk vztah k bytu pokud si do něj chce přepsat trvalku, to se dokládá buď vlastnictvím, nebo například nájemní smlouvou. Nicméně pokud je manžel vlastíkem bytu postačí jím úředně podepsaný souhlas s ohlášením změny místa trvalého pobytu a toto se nepožaduje!! pokud to do té řpihlášky potvrdí přímo před zaměstnancem úřadu - tedy pokud by manžel na místě podepsal že souhlasí s tím že ona si k němu napíše trvalku tak b to mělo stačit..................a pokud by byly pochybnosti o tom že on byt vlastní tak na úřadech je obvykle i chzechpoint tak že LVčko jako doklad toho, že byt v skutečně vlastní lze získat přímo na daném úřadě, pokud by to úředník nebyl schopen ověřit v systému.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud