Milan kvůli splnění úkolu takřka znásilnil Evu

Milan kvůli splnění úkolu takřka znásilnil Evu

Velký Bratr se včera bavil zadáváním tajných misí. A nebylo to nic jednoduchého. Nejdříve si povolal do zpovědnice nového Davida a uložil mu, že musí políbit Evu na ústa. Za odměnu pak získá pohoštění pro všechny na večer podle vlastní objednávky. David to zkoušel, přemlouval Evu, ale rozhodující krok neudělal.

„To bylo moc těžký, bratře. Ona je nejnedostupnější holka v domě,“ naříkal pak David ve zpovědnici. Velký Bratr se však nevzdal a povolal specialistu Mikeše. Jako odměnu mu slíbil večeři v oku. Ten samozřejmě nebyl proti, i když dostal na splnění jen dvacet minut. „Nic těžšího nemáš?,“ věřil si s nadhledem. Ovšem to ještě netušil, jaký úkol dostala od Bratra Eva. Ta se naopak nesměla nechat od nikoho na ústa políbit. Jakmile Milan vylezl ze zpovědnice, začala tušit zradu a dala se před Milanem na útěk. A Mikeš začal vymýšlet. „Au,“ vykřikl a chytil se za pusu. Eva: „Co je? Kousnul ses do jazyka?“ Mikeš: „Hmmm… Pojď se podívat!“ Eva pochopila a začala se smát: „To víš, že jo. Jdi si to vyplácnout, ne? Ty jsi herec. Na tohle ti nenaletím.“

Mikeš se tedy rozhodl použít hrubého násilí. Chytil Evu a snažil se jí políbit. Eva se stočila na zemi do klubíčka a kryla si hlavu. Akci uviděl Šrek a aniž by věděl, o co jde, chytil Evu a začal Mikešovi pomáhat. Pusa mlaskla, ale jen na tvář! „Ta byla na tvář,“ volala Eva a utekla do ložnice. Milan jí však ve dveřích dostihl a chytil. Eva: „To nejde, ty srabe. Nesmíš používat násilí.“ Mikeš: „Já tě mám rád.“ A praštil ječící Evou na postel. Doslova ji zalehl, že se nemohla ani hnout. Mlask, mlask, mlask, sázel jí jednu pusu za druhou. Eva: „Tak ti teda pěkně děkuju,“ zlobila se naoko Eva. Mikeš: „ Já nevím, co se brání, celý dny mě tu obletuje… Jdi si trucovat, ty nádhero..,“ volá s úsměvem na Evu. Milan však vyhrál večeři v oku, na kterou pozval pochopitelně Evu. Velký Bratr mu za odměnu sehnal do oka i topení. Milan připravil občerstvení a další romantický večer mohl začít. Ale romantika se opět nekonala. Eva je neoblomná a Milana už to přestává bavit. Eva řeší dilema, kam až si může s Mikešem dovolit zajít. „Já nepřemýšlím, jestli můžeme fungovat jako přátelé. Já přemýšlím, jestli můžeme být víc než přátelé.“ Milan: „To záleží na tobě. Já už jsem svoje karty vyložil.“ Nakonec debatu končí jdou spát. Jak se jejich vtah vyvine dál? Rozhodne se Eva navázat v domě užší vztah? Vznikne po Sylvě a Karlovi, Leně a Filipovi další pár?

zdroj: TV Nova

Doporučujeme

Články odjinud