Milenci byli přistiženi při erotických hrátkách na radničních toaletách!

Milenci byli přistiženi při erotických hrátkách na radničních toaletách!

Někdy jsou touha a vášeň silnější než rozum. To je případ 44letého Němce a jeho 35leté přítelkyně. Ti se pustili do milostných radovánek přímo na toaletách naproti oddávací síni v budově radnice bavorského města Kaufbeuren.

Zrovna při "žhavém sexu" byli odhaleni a z radniční budovy vyvedeni, píše server abendzeitung.de.

Jak se to přihodilo? Zatímco pár metrů odtud se konala velkolepá svatba, roztoužení milenci si to vášnivě rozdávali na WC. Tam na ně ovšem narazil jeden z bdělých strážců radnice, který šel na příkaz starosty záchodky zkontrolovat.

Městské radě se totiž vůbec nelíbí fakt, že tam v koších často bývají k nalezení nejrůznější odpadky, které sem návštěvníci radnice nosí a pak odhazují.

Tentokrát však pracovník magistrátu narazil na něco onačejšího! Překazil dvěma hrdličkám erotické dostaveníčko mezi pisoáry…

Přistižený necuda prohřešek netajil. "Ano, měli jsme na záchodě sex," přiznal. "Ale jinak tam nebylo nic, co by tam být nemělo," dodal.

Nyní smějí on a jeho milenka přijít do radničních prostor výhradně za účelem "úředního jednání". Jinak pro ně platí přísný zákaz vstupu.


ČTĚTE TAKÉ:
Módní dům Givenchy rozjel novou kampaň s albíny!



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud