Milované šperky

Milované šperky

Svátek Sv. Valentýna se v tuzemských šířkách velmi rychle rozšířil a stal se jedním z nejvýznamnějších dnů nejen pro čerstvě zamilované dvojice. K 14. únoru patří neodmyslitelně květiny, přáníčka a také drobné dárky. Letos si místo kalorických bonbónů přejte elegantní potěšení v podobě moderního šperku.

Možná vás překvapí, že známá kosmetická značka Avon patří mezi nejvýznamnější výrobce módních doplňků a šperků zvlášť. Široká nabídka náušnic, náhrdelníků, prstenů a náramků zaujme svou elegancí, silným ženským nábojem, velkou dávkou romantiky a samozřejmě aktuálními módními trendy.

Jasné a zářivé barvy nejlépe vyniknou při každodenním nošení, díky velkému výběru a příznivých cenách můžete svůj vzhled měnit dle barvy oblečení či jednoduše podle aktuální nálady. Nejnovější kousky září výraznými odstíny červené, fialové a růžové. V kombinaci se stříbrným či bronzovým podkladem vytvářejí doplňky jedinečnou image plnou ženskosti a elegance.

Nejen dny rozzáří moderní doplňky. Romantická večeře při svíčkách, veselý večírek ve společnosti milované osoby či intimní party pro dva přímo láká k promyšlenému vzhledu, kterému správně zvolené šperky pomohou více než dost. Kouzelný třpyt černé, temně fialové, rafinované šedé doplněné nadčasovou zlatou či stříbrnou.

Nečekané variace tvarů a barev zaujmou a potěší srdce každé ženy a to nejen v den svátku všech zamilovaných.

autor: Simona Foto: Avon

Doporučujeme

Články odjinud