Milování na nudistické pláži ?

Milování na nudistické pláži ?

Pokud vás na nudistické pláži dráždí nahá těla vašich protějšků a vaše mysl se nedokáže zbavit vizí milostného dovádění, měli byste opalování „na Adama“ asi úplně zavrhnout. Na většině nudistických pláží je sex totiž přísně zakázán.

Podobně tomu bylo donedávna také na Novém Zélandu, kde vás chvilka vášně mohla přijít pěkně draho. Po plážích se tu totiž prohánějí „téměř“ nahé policejní hlídky – zdobí je jen uniformní šortky, které nepřípustné řádění pokutují vysokými částkami.

Nudistická pláž Papamoa v oblasti Plenty se ale stala zřejmě první na světě, která svým návštěvníkům sex výslovně povolila. Tedy alespoň těm, kteří sem zavítají s protějškem stejného pohlaví. „Ačkoli byste mezi návštěvníky pláže jen stěží hledali puritány, neboť nahota je tady přirozená, sexuální scény se nelíbí mnohým z nich. Často argumentují přítomností dětí a dusnou atmosférou, která probouzí v lidech promiskuitní chování,“ vysvětluje seržant Dave Archibald, který se nad pohlavní aktivitou nudistů nepozastavuje. Jejich chování však odmítá tolerovat.

„Jediné místo, kde nebudeme zasahovat, je komunita gayů, která má pro sebe vlastní nudapláže. Tam děti většinou nenajdete a sex tu nikomu nevadí. Nemá koho pohoršovat. Celý problém jsme konzultovali na otevřeném mítinku s veřejností, zástupci nudistů i gayů. Sex na veřejné nudapláži ovšem bude na žádost většiny účastníků zakázán a postihován. Zamítnuto bylo také vytvoření speciální nudistické pláže, která by sloužila pouze k sexuálnímu uspokojení,“ uvedl seržant Archibald. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud