Milu Kunis pronásledoval stalker. Bála se, že je to kanibal

Milu Kunis pronásledoval stalker. Bála se, že je to kanibal

Herečka Mila Kunis (28) se opakovaně děsila - Stuart Lynn Dunn (27) prý vypadal, jako by ji chtěl na místě sníst. Tvrdí to detektiv John Gregozek z policie Los Angeles, který měl případ stalkingu na starosti.

Detektiv LAPD John Gregozek při předběžném líčení u vyššího soudu v Los Angeles dosvědčil, že Dunn Kunisovou skutečně pronásledoval a že hollywoodská hvězda ukrajinského původu se ho opravdu bála.

Gregozek osobně Milu v souvislosti s případem vyslýchal. Dokonce dvakrát. A jak vypověděl, na "sto deset procent bála o svou bezpečnost" a měla pocit, že Dunn má "šílené oči".

Soudce Edmund Willcox Clarke Jr. nařídil podezřelému, že se má 27. června dostavit k soudu. Dunn byl prozatím propuštěn na kauci 150 000 dolarů (cca 3 miliony Kč).

Zadržen byl 4. května poté, co sledoval Kunisovou do její tělocvičny, a pak čekal, až vyjde ven. Učinil tak tři dny po sobě. Stalker se také přiznal k tomu, že v únoru nepovoleně vniknul do prázdného bytu, kde herečka dříve bydlela, a nějakou dobu tam pobýval. Poté mu bylo nařízeno, aby se ke krásce nepřibližoval po dobu tří let.

Dunnův právní zástupce Ruchi Gupta však tvrdí, že jeho klient hvězdu filmu Černá labuť nikdy doopravdy neohrožoval a nikdy ji osobně nekontaktoval.

Pokud bude Dunn odsouzen, hrozí mu až čtyři roky za mřížemi.

ČTĚTE TAKÉ:
Další potomek brazilské bohyně?

Doporučujeme

Články odjinud