MILUJ SVŮJ ŽIVOT - 18 mezinárodní ezoterický festival

18.mezinárodní ezoterický festival Miluj svůj život se bude konat v Praze. Více než 100 účinkujících, mnoho zajímavých programů, souběžně konaných na sedmi místech zároveň, vystupovat budou účinkující z ČR i zahraničí.

Program celého festivalu najdete na www.ezotera.cz/ano. Základ akce tvoří zajímavé přednášky, koncerty a divadla, výtvarné dílny, meditace, relaxace, mantry, tanec, cvičení, besedy a workshopy. Dále praktické semináře, psychologie, kineziologie, hlubinná terapie, rodinné konstelace, astrologie, chirologie, jóga, shiatsu, feng shui, taj ji, tantra a další. Součástí jsou individuální poradny léčitelů a poradců a velká prodejní výstava všeho, co s ezoterikou souvisí. Čajovna, stánky s občerstvením, nabídka převážně vegetariánské stravy přímo v areálu. Ubytování je možné ve třídě ve vlastním spacáku (ceny viz přihláška na festival). Výrazné slevy vstupného v předprodeji.

Permanentka 600 Kč do 20.12.2006. Program festivalu na www.ezotera.cz/ano . místo konání: Praha , lektor: více než 100 účinkujících pořadatel: AGENTURA ANO

Doporučujeme

Články odjinud