Milujete při sexu svazování? V těchto polohách si ho užijete vy i váš partner

Milujete při sexu svazování? V těchto polohách si ho užijete vy i váš partner

Svazování při sexu neboli bondage může být příjemným zpestřením postelových hrátek, pokud s ním oba partneři souhlasí. Chcete-li vyzkoušet, jaké to je, být zcela pod vlivem partnera, nebo naopak chcete ovládat vy jeho, v těchto polohách si to nejvíc vychutnáte!

Kde sehnat rekvizity?

Pro pomůcky na svazování nemusíte chodit daleko, takže pokud na vás přijdou choutky zkusit něco nového a nebyla jste zrovna na nákupech v sexshopu, nevadí. I vaše domácnost může nabídnout věci, které se budou hodit. Na svazování je ideální například šátek nebo kravata, naopak se vyhněte provazům, o které si můžete spálit kůži. Chcete-li přece jen profesionální pomůcky, vyhledejte obchod s erotickými pomůckami, ať už internetový nebo kamenný. Zde seženete všechny možné typy pout: klasická policejní, kožená, na ruce i na nohy. Pokud přece jen máte strach z bolesti, zaměřte se na ta vypolstrovaná nebo s kožešinou, která vám zaručí větší pohodlí a zabrání odřeninám.

Jak si vybrat BDSM hračky? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 5

Paní situace

Při této poloze, kdy jste nahoře vy, si užíváte to, že je svázaný muž. Svázat mu můžete jak ruce, tak i nohy, pokud chcete. Ruce mu přivažte buď jednotlivě k posteli, nebo mu je svažte nad hlavou, a to třeba kravatou, šátkem nebo vaším spodním prádlem. Potom si už s partnerem můžete dělat, co chcete, samozřejmě tak, aby si to užíval i on. Můžete na něm sedět čelem nebo zády nebo vystřídat obojí. Vaší fantazii se meze nekladou.

Pokračování 3 / 5

Submisivní poloha

V tomto případě jste k posteli přivázána vy. Ležíte na zádech, a ruce máte tedy buď jednotlivě přivázány k posteli, nebo svázány nad hlavou. Partner klečí mezi vašima nohama, přičemž máte nadzvednutou pánev a nohy omotané kolem jeho boků. On vás nadzvedává. V tomto úhlu proniká penis tak, že dráždí bod G a také může partner snáze dráždit klitoris.

Pokračování 4 / 5

Natěsno

Tato poloha je obměnou klasické zezadu. Vy ležíte na břiše na posteli a za zády máte ruce svázané pouty, ať už klasickými nebo jen šátkem či čímkoli, co bude držet. Partner může klečet buď mezi vašima nohama, nebo, pokud máte raději těsnější průnik, může nechat vaše nohy mezi svými a vniknout do vás zezadu. Máte při tom nadzvednutou pánev a vystrčený zadeček, takže partner může krásně vklouznout rukou pod vás a dráždit klitoris, který jistě nechce být ošizen.

Pokračování 5 / 5

Okenní rám

Tato poloha je pro zkušenější a velmi flexibilní ženy. Jogínky to jistě zvládnou levou zadní. Jedná se o to, že vám partner sváže kotníky k sobě a poté, když ležíte na zádech, nohy zvedne až k vaší hlavě. Jelikož nejsou nohy svázány těsně, může se hlava provlíknout mezi nohy, jako v rámu okna. Partner do vás proniká díky této poloze hodně hluboko a při průniku tře penisem i klitoris.

Doporučujeme

Články odjinud