Miluji dva muže a nedokážu se pro jednoho rozhodnout

12 komentářů

katy26
14. října • 7:29

Kristýně situaci fakt nezávidím. Něco trochu podobného prožívám taky asi rok a půl, až na to, že já s (Tomášem) nespím, je to jen citová záležitost. Rozumíme si, píšeme si, občas někam zajdeme. Spíš bych vystihla, že jsou to pro mě jiné světy a ani jednoho se nechci vzdát (v tomto Kristýně rozumím). S "Tomášem" se můžu bavit o jiných věcech než s "Mirkem", ale nejvíc věcí z mého života ví "Mirek". S "Mirkem" plánuju budoucnost, rodinu, mám ho ráda, ale někdy stačí, abychom se pohádali a už myslím na "Tomáše" a říkám si, kdyby tu byl. Nejen že mě "Tomáš" má rád, chce se mnou i chodit. Pořád ho beru jako takové zadní vrátka, kdyby se něco pokazilo...a to asi není úplně správný. Jenže fakt nevím, co s tím ani jestli to přejde a kdy.

BlankasKubíčkem
13. října • 13:08

No, jde o to, jestli tomu druhému ten vztah takhle nevyhovuje proto, že má někde taky stálou přítelkynim které prostě jen zahýbá.. protože pisatelka psala, že jí nikdy neřekl, že jí miluje... že ví o jejím příteli a neřeší to... to je divné.. určitě by to měla utnout s tím druhým a vážit si toho, že má milujícího chlapa, se kterým jí to léta klape a dokonce ji i poletech soužití požádal o ruku... ono se to kecá, ale já osobně bych tak žít nemohla.

Willa
12. října • 8:12

Nejlepší by bylo najít si někoho třetího a na ty dva zapomenout úplně.

hujerka1
11. října • 13:24

ještě k tomu co jsem psala, neodsuzuji, ale ani to moc neuznávám. Napsala jsem to trošku tak, že se to tam trochu rozchází ten názor. Neodsuzuji Krystýnu, protože je to pro ní těžké, ale zároveň jsem chtěla podotknout, že je to sobecké se neumět rozhodnout, když jde o city toho druhého. Snad to bude již správně pochopeno, at mě tu někdo nesprdne :D

hujerka1
11. října • 13:21

tak tuto situaci "Krystíně" nezávidím, ale neodsuzuji. Stát se to může každé z nás, tak jako se to stává i mužům. Udržovat tohle pořád, je nesmysl. Může se to dané ženě hodně nevyplatit. Je to sice těžké, ale jak už tu bylo psané, je potřeba se rozhodnout před svatbou. Nehledě na to, že se může cokoliv stát a co když se vztah s milencem provalí? Beru tedy Mirka za partnera a Tomáše za milence. Dokáže si vůbec daná slečna uvědomit, co by to znamenalo pro přítele? A jak by se asi cítila ona v jeho situaci? NO nevím. Jak říkám, dostat se do takovéto situace může každý, i já. Akorát s tím rozdílem, že já bych tohle určitě chtěla rozlousknout dříve, jak za tři roky a smířit se s tím, že jednoho prostě nechám být a nebyla bych sobec, který by chtěl za každou cenu oba i s vědomím, jak moc to může při provalení tohoto trojúhelníkového vztahu ublížit tomu druhému. Přijde mi to opravdu jako sobectví. Člověk se musí umět rozhodovat a vzdávat se určitých věcí. Ne všeho, ale určitých ano. A tím je i tato situace. Nelze žít se dvěma muži -ne pokud o tom oba nevědí a pochybuji, že by se u nás našel normální chlap, kterému by nevadilo, že jeho partnerka žije ještě s někým jiným, tedy že spolu mají sex.

lenka11
11. října • 11:44

Známá byla teď ve stejné situaci. I v jejím případě přítel (Tomáš) věděl, že žije s partnerem (Mirkem) a přítel (Mirek) neměl o ničem ani zdání. Nakonec to skončilo tak, že se vztah (s Tomášem) provalil, přítel (Mirek) odešel natrvalo a u přítele (Tomáše) se ukázalo, že má svojí dlouholetou přítelkyni a s mojí známou si jen rozšiřoval své sexuální obzory. Známá zůstala nakonec sama, protože přítel (Tomáš) plánoval budoucnost s někým jiným.... pozor na to, abys nedopadla stejně.

Jannaa
8. října • 21:43

Zcela Te chapu jsme na tom uplen stejne:-)holt i takove veci se dejou:-) a nejde s tim bohužel nic udelat ,protoýe když se budeš chtit vzdat jednoho tak budes ve svem zivote neco postradat:-)vim o cem mluvim

Barca28
1. října • 7:59

Tak tohle moc nechápu,mě když se někdy v minulosti něco takového stalo(myslím s nevěrou)a to bylo ještě dávno před mým manželem,tak moje city k prvnímu partnerovi okamžitě ochladli a řítilo se to k rozchodu.Takovou situaci partnerce nezávidím.A bylo by nejlepší celou situaci vyřešit ještě před svatbou.Měla by se vžít do toho že by stejnou věc dělal Mirek jí.Myslím že v tu chvíli by se jí srdíčko sevřelo.Ale i tak přeji správné rozhodnutí.

BOLI
30. září • 21:01

ze skušeností bych rozhodně vztah s Tomášem ukončila, nevěřím, že by tento vztah byl štastný a vydržel. Naopak by bylo dobré upnout se na vztah a společný život s Mirkem. ....V něm vidím budoucnost.

eda
30. září • 20:50

Nedokázala bych tak žít. Teď si představte,že ten druhý v té době co není s vámi, je s jinou. Může si také užívat a líbí se mu to.Jak by se vám to líbilo. Snažte se uvažovat,co by se stalo kdyby jste otěhotněla a nevěděla čí to je. Myslím, že v tu chvíli by jste hned zjistila co vůbec děláte. Nevěřím tomu, že by některému muži nevadilo, že máte ještě poměr s jiným.

Cácork@
30. září • 20:43

podobnou situaci jsem prožila před deseti lety.
uplně jsem měla pocit že čtu o sobě.já se rozhodla pro Jirku č.I (Mirek)
a s tím druhým vztah ještě před svatbou ukončila. A udělala jsem dobře.dnes jsme manželé 10.let - máme dvě děti a je to super. a jsem ráda že se má nevěra nikdy neprovalila

Janováci
30. září • 20:21

jaj, chudák Mirek... z celého "dopisu" je znát touha po tom, aby Tomáš řekl, že chce být jen s ní a napořád... prostě to mezi řádky čtu... A jestli si vezme Mirka, nebude to manželství šťastné.Nic dobrého to nevěstí.... :-( Jedině, když si Kristýnka uvědomí, že je to fakt hodně nereálná a ne moc šťastná situace... a dostala by konečně rozum. Rozhodnutí je jen na ní, sama bych nemohla žít v takové situaci, natož celé 3 roky... :-/

Doporučujeme

Články odjinud