MILUŠE (41): Otec mě zneužíval a nakonec proklel. Jak se zbavit minulosti?

farah.farah
18. listopadu • 14:43

helza: horší než když to jen řekne je to že se k ní tak chová ...........pokud se k dítěti rodič chová tak jako on k ní tak co se asi o sobě mohlo naučit, že........je to hrozný, když takhle frustrovaní lidi zneužívají děti.a tím nemyslím jen sexuálně tenhle pán ji zneužíval i psychicky tkaový ten nenápadný teror ponižování........v podstatrě polosociopat to si své mindráky ukátí tím že ničí jinou lidskou bytost.......strašné. Ale co nadělat stalo se paní se musí naučit žít, zatím nežije jen přežívá, otec má nad ní pomyslnou moc stáíle je třeba ten kruh protnout a jit z toho konečně pryč, ale snadné a bezolestné to nebude. Co se týká toho rozpoznání txyrana to co popisuješ je pravda ale to funguje jen když má človšěk zpracované vlastní trauma, pak je schopen svou zkušenost využít aby rozpoznal toho kdo vykazuje stejné znaky.pokud trauna zpracované není podvědomě si přitahujeme lidi a situuace které v nás vyvolávají stejné pocity zmaru bezmoci atd...dá se říct že nám zrcadlí ten náš vnitřní svět.......kdyby ho měla paní poléčený, tak by se tohle v jejích vztazích pravděpodobně nestalo........lidi co zažili týrání tohoto druhu mají na podvědomé úrovni programy jako .jedině když jsem týranaá jsem šťastná, láska musí bolet, muži mi musí ubližovat a tak podobně.přitom na vědomé úrovni by samozřejmě ani jedno z toho nechtěli, ale když pak děláš svalový test tak vidíš že to podvědomé přesvědčení je takové...

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud