MILUŠKA (52): Jsem ráda, že má manžel milenku!

41 komentářů

Mata69
9. prosince • 17:29

maxmiliana: mě nešlo o to slovo "sexovat" jako takové, ale o to "Y" na konci...nevidíš to?

maxmiliana
8. prosince • 23:40

Mata69: nechtěla jsem psát milovat nebo bejt vulgární každej to má jinak tak jsem použila tento výraz.

Zebruška
6. prosince • 15:12

hynek: no jo, na školení, ale ještě by bylo potřeba najít nějakýho muže, ke kterýmu by chodili zas naši manželé na podobný školení - aby jako byla spokojenost na obou stranách a bylo to genderově vyvážené :-))))

Jesa
6. prosince • 14:17

farah.farah: Děkuji,děkuji,,význam cizích slov..už dlouho jsem se tak nepobavila a nezasmála.jsi 1*

helza
6. prosince • 11:12

farah.farah: Hledat význam slova na netu je hodně zavádějící, je tam pouze to, co tam někdo napíše. (Asi tam budu muset dopsat i jiný význam). Jelikož léta soutěžím v přesmyčkové soutěži a musím vždy uvádět i zdroj nalezeného slova (a zdrojem nesmí být internet), mám doma nemálo slovníků. Sexovat jako určovat pohlaví kuřat není v žádném. Ve všech slovnících, v nichž se toto slovo nachází, se uvádí, že "sexovat = věnovat se sexu, uskutečňovat pohlavní styk". Tady opravdu nejde o použití cizího slova bez znalosti jeho významu. To, že ti nezní libozvučně, či romanticky, není důvodem je používat. On má být sex taky někdy hravý a veselý, někdy může být i trochu tvrdší a pak ho to sexování jen okoření. Krom toho zde nikdo nikoho k sexování nesváděl, pouze stroze popisoval skutečnost, dokonce skutečnost pro něj velmi nemilou. A v takové větě by romantika a libozvučnost dost rušila.

helza
6. prosince • 10:47

hynek: Naprosto souhlasím. I když z celého článku mám takový mlhavý pocit, že pokud má Miluška ke svému muži láskyplný vztah, projevila by jej i v chuti po milování. Je sice pravděpodobné, že je to častější apetit jejího muže, který její libido "zahubil" (ach jo, zas nevím, jak to napsat, vím že to píšu blbě), přesto mám takový nejapný pocit, že ta nechuť je od ní tak trochu podvědomím voláním o soucit, pochvalu, či co, možná i trestem za to, že "já musela život obětovat tobě a dětem a tys to nikdy neocenil". Mám alespoň takový dojem, že takto svůj život Miluška vidí a proto je jim tak nějak ubitá. Její postoj k milence a celé situaci okolo ovšem naprosto schvaluji.

ok2
6. prosince • 8:08

lebahu: Ano, to bude více pravděpodobné, že má pán do budoucna jiný záměr: Je to ještě mladý muž a proč by se měl vracet k vychytralé manželce?

ok2
6. prosince • 8:04

Tak já si myslím, že v dnešní době je zdravá, padesátiletá žena ještě hodně mladá na to, aby svého muže posílala do náruče jiné ženy....Celý článek je blbost a nebo je paní úplně mimo.....

hynek
6. prosince • 4:04

K Milušce by měly ostatní manželky chodit na školení. :)

farah.farah
5. prosince • 23:23

helza: ale jo rozumím, ale je to příšerný slovo....jelikož vím co to znamená, tak to nepoužívám a vždycky mne to jak bych to řekla......odpudí, když to někdo používá. Asi tak kdyby mi chlap řekl, že by chtěl sexovat, tak by mi to přišlo vše jen né erotické.;) Myslím že je dobré aby ti co to používají věděli co to znamená, spousta lidí to neví a používají to z neznalosti................................................................................................................mi to vždy připomene jednu hlášku možná to znáš ....................................................člověk by neměl používat cizí termity, když je nezná suverénně, nebo není v dobré konvici, protože je zde velké rizoto, že to skončí fiatem. Každý se tváří jsko suvenýr, ale vrátí se mu to jsko buzerant.;)

betateta
5. prosince • 21:37

mikesanda1: :-) a kdo by to psal jiný? Přeci si nemyslíte, že by žena typu Milušky potřebovala od něhoho radit co dál. Já bych se takhle živit nedokázala, furt něco kreativně vymýšlet, to bych se za víno nedoplatila. Ale čtu to docela ráda, hlavně diskuse, autorky se vybírám, od některých nečtu. Jo a podobný exemplář jako Miluška se mnou bydlí na patře, akorát je to chlap. Má svatou trpělivost ten hoch.

Elynor
5. prosince • 21:33

Babaloo55: pravděpodobně to autorka myslela tak, že život ženy je rozdělen na etapy jednak mateřstvím, jednak přechodem. Svobodná dívka žije jinak a má jiný pohled na život, než žena matka, a posléze žena babička. S tím by se dalo souhlasit. To je ale u mužů prakticky stejné, a to "krájení" života a změny názorů a pohledů na život způsobují především prožité zkušenosti. Méně už se dá souhlasit s tvrzením, že obecně ženy by měly mít větší předpoklady k monogamním vztahům. To už pravda není, a vůbec to nezáleží na tom, zda je dotyčný muž nebo žena. Buď se vědomě rozhodne, že monogamní být chce a že tomu něco obětuje, nebo to nechá být a bere věci tak, jak přijdou.

Babaloo55
5. prosince • 19:25

V článku se mmj. píše: Ženský život krájí a určuje mateřství ... Moc tomu nerozumím Proč by se měl ženský život krájet?
Nemělo to být náhodou KRÁTÍ?

Zebruška
5. prosince • 15:39

lebahu: používání různých výrazů z hovorové, nářeční a obecné češtiny je OK a lingvisticky naprosto legitimní. To, že ten či onen výraz se někomu líbí a někomu nelíbí, je věc jiná, přesto to není důvod, aby se nějaký výraz, navíc v běžné řeči už silně zabydlený, nepoužíval. Mimochodem já výraz "sexovat" ve významu "mít sex" taky hodně nemám ráda a nepoužívám ho, na druhou stranu mně taky přijde docela směšné, když někdo zarputile dělá, že to neexistuje, a opravuje ho na "správný" význam. No nic, to byla jen taková jazyková vsuvka :-)) K tématu - když jim to tak vyhovuje, tak proč ne. Jenom aby paní nebyla překvapená, až milenka jejího muže přestane být přítelkyně v pozadí a začne se víc prosazovat, což se může stát, až jí začnou tikat biologické hodiny a zjistí, že má jen jediného přítele a tudíž možného otce dítěte, a to manžela paní Milušky....

Mata69
5. prosince • 14:24

lebahu: to mě taky napadlo, že s tvrdým to jde líp ;-)

lebahu
5. prosince • 14:13

helza: To, že se něco běžně používá, neznamená, že je to OK. Výraz "sexovat" má na mě silně antierotický účinek.

lebahu
5. prosince • 14:11

Mata69: Tak jistě, s měkkým se blbě "tříděj kuřata" :-D

helza
5. prosince • 12:44

farah.farah: No tak - ty přeci víš, jak to maxmiliána myslela. Ostatně sexovat je běžně používané synonymum pro pohlavní styk, ve světě sítí bych řekla jedno z nejběžnějších. :)

ruzickaa
5. prosince • 10:25

Tak každý si svůj život žije po svém když jim to takhle vyhovuje tak proč hlavně ,že jsou oba spokojení.

farah.farah
5. prosince • 10:23

Tak já bych řekla že jaký si to kdo udělá, takový to má, pokud jsou všichni 3 spokojený tak je to v pořádku a není k tomu moc co dodat.

farah.farah
5. prosince • 10:17

maxmiliana: sexovat znamená určovat pohlaví kuřat

helza
5. prosince • 9:58

Jjinak zajímavý článek je zde: .... http://pajanek.invite.cz/mzs.html

helza
5. prosince • 9:56

maxmiliana: No já nevím, já to vidím rozhodně obráceně. To mužský plémě by dobře jedlo, pilo a života si užívalo, ovšem se sexuální výkonností je dávno za zenitem. Zatímco ženy po přechodu to už dokonale umí, strach s otěhotnění jim ani v podvědomí neharaší a jsou spíše na vrcholu. Muži jsou v tom věku ovšem po sexu dále touží, navíc si i rádi dokazují, že "na to ještě mají" a mladé masíčko potřebují, protože už musí mít opravdu silný podnět, aby jim to vůbec šlo. Mladýmu klukovi stačí ke vzrušení kousek nahoty a je mu fuk, jak ženská vypadá a kolik jí je let. Mám-li být trochu víc odbornější, pak mluvím o sexuální výkonnosti, nikoliv touze. Ta u Cituji odbornou literaturu: .......... Hladina testosteronu v organismu muže se v průběhu dospělosti pomalu snižuje a odpovídajícím způsobem se snižuje i míra jeho sexuální touhy. Sexuální touha ženy naopak v průběhu let pomalu roste a vrcholu dosahuje mezi třicátým šestým až třicátým osmým rokem. Tento rozdíl vysvětluje častý výskyt vztahů starší žena - mladší muž ("chlapec na hraní"). Mladí muži jsou schopni výkonů, po nichž starší ženy dychtí. Mužova sexuální výkonnost věku devatenácti let je v souladu s ženinou sexuální touhou mezi jejím třicátým a čtyřicátým rokem. Sexuální touha (tedy touha, nikoliv výkonnost) čtyřicetiletého muže odpovídá touze ženy okolo dvaceti let, což naopak vysvětluje vztahy starší muž - mladá žena. Mezi partnery v těchto věkově nerovnoměrných vztazích většinou bývá asi dvacetitetý rozdíl. :)

helza
5. prosince • 9:34

Mata69: to je nářečové - ty potvory mužský, ty by sexovaly :))))

Mata69
5. prosince • 9:10

maxmiliana: muži sexovaly?

Lydia558
5. prosince • 1:40

Chce se zvolat " Bože do čehos tu duši strčil ?

maxmiliana
5. prosince • 0:35

Dneska tak žije plno rodin ,ale moc se o tom nemluví.Zatímco muži kolem 50 by sexovaly pořád ,ženy mě bolí hlava a tak.

Elynor
4. prosince • 22:43

Ale tak proč ne. Je to pragmatická dohoda, a dokud ji budou všichni zúčastnění dodržovat a budou všichni spokojení, není co řešit.

Yasmin.Hayatt
4. prosince • 22:14

mikesanda1: Mně spíš přijde, že podle stylu psaní, se střídají v cucání článků max. tři osoby. Asi by to chtělo obměnit redakci :-D :-D :-D

Mata69
4. prosince • 21:58

mikesanda1: no jasnačka:-)

mikesanda1
4. prosince • 21:23

Tak já nevím, moc tuto rubriku nečtu ani nekomentuji, ale připadá mi že články píšou redaktorky. Je to jak vystřižené z červené knihovny.

lebahu
4. prosince • 18:47

Mata69: Přesně to mě napadlo, aby "tichá a skromná" slečna ve skutečnosti jenom nebyla chytrá slečna, která šrouby utahuje pomalu, ale jistě.
Takže bych paní (místo kupování lehce zlomyslných dárků milence) doporučila zorientovat se v majetkových poměrech rodiny a zajištění sama sebe, kdyby náhodou manžel to, že se nechce rozvádět, přehodnotil. Nebyla by ani první ani poslední, která s padesáti skončila s kuférkem někde na ubytovně, když si manžel dotáhnul domů "méně ojetý model".

helza
4. prosince • 18:33

dragondra: Není se zač omlouvat, já sama dost často plácám chyby. Tahle (ty moudra a podobně) mě ale dost vytáčí, protože ji hodně často dělají i moderátoři v televizi, i politici a podobně. Tak už jsem na ni alergická. :))

dragondra
4. prosince • 14:57

helza: Nezajídá,spíše se nad tím bavím.Ale máte pravdu s tou chybou, za ní se omlouvám.

šiška
4. prosince • 14:32

Já jen žasnu, ovšem proti gustu žádný dišputát,že! Každého věc jak naloží se svým životem a na co má psychiku a žaludek, o tom žádná.

betateta
4. prosince • 14:24

Aneta1234: Fuj, úplně jsem si představilu tu vdovu po panu Brzobohatém a jejího koblížka. Je to sice nespravedlivé, ale stárnoucí paní a mladý chlap vypadají fakt děsivě.

Aneta1234
4. prosince • 13:04

K dokonalé spokojenosti všech aktérů už chybí jen to, aby si paní Miluška našla také nějakého skromného a nezkušeného mladíčka, kterému bude samozřejmě hlavně jen důvěrkyní a rádkyní. Manža mu pak taky může kupovat dárečky k Vánočům a společně se všichni můžou smát, jak je to vtipné...

helza
4. prosince • 11:20

dragondra: Koukám, naše komentování se vám docela zajídá. Tudíž první diskusní moudro se týká nemoudrosti komentátorek. A ač nesnáším komentáře k pravopisným a jiným chybám redakce, natož pak k chybám komentátorek, týká se mé první moudro rovněž komentováním komentáře - vašeho. Tedy tím, že nikoliv ty moudra, ale ta moudra, popřípadě ty komentáře........................................................................................................................................Co se týče Milušky a jejímu postoji k milence - podle mého konečně moudrá to žena. Jediné, co bych vám Miluško ráda řekla, že věta "... v domácnosti, ale povinností a starostí jsem měla možná více než leckterá zaměstnaná žena, která si v práci svým způsobem odpočinula od dětí a domácnosti a jako bonus poklábosila u kafíčka s kolegy", je zcela mimo realitu a na mnohé zřejmě zapůsobí co by rudý hadr na býka. Ony totiž ty zaměstnané ženy povětšinou, stejně tak, jako vy, mají "kromě domácnosti a veškeré péče o děti a jejich vzdělání" často na starost i dům, zahradu, kus pole, či dobytek a pokud je třeba, i ony "organizují a kompletně zajišťují společenské akce, které manžel pravidelně plánuje pro své důležité klienty a na akcích pochopitelně nesmějí chybět". A jako bonus nemají to kafíčko, ale jenom to zaměstnání. A někdy i dvě, aby zajistily rodinu. To, že nejste stejně náruživá, jako váš muž není žádná ostuda, každý má jiné potřeby a je pěkné, jak rozumně to řešíte, ale s tím, že jste "upracovaná" to opravdu nesouvisí. Skoro naopak, s fyzickou námahou libido roste.

Mata69
4. prosince • 11:03

Tak ono paní Milušce nic jiného nezbývá. Jestliže celý život byla v domácnosti, z čeho by žila? Důchod nejspíš taky mít nebude....Takže fakt jen doufat, že tu konkubínku nenapadne časem chtít po něm dítě a nebo ho mít jen pro sebe, až uslyší tikat biologické hodiny. A že on o to nebude ve svém věku už stát.

betateta
4. prosince • 10:52

Nějak se nemohu rozhodnout, jestli je Miluška pózistka, totální magor, nebo chytrá ženská. Nebo něco dohromady?

dragondra
4. prosince • 10:25

Tak už se těším na ty moudra, co zde zdejší komentátorky vyplodí. Všechny vědí vše.

Doporučujeme

Články odjinud