Minerální bahno z Mrtvého moře

Minerální bahno, přes své nesporné kvality, zůstává v naší zemi stále nedoceněno. Rádi bychom Vám proto nabídli několik námětů a rad, jak tento černý balzám využít nejlépe.

Minerální bahno z Mrtvého moře
Kosmetika od firmy AHAVA

Minerální bahno, přes své nesporné kvality, zůstává v naší zemi stále nedoceněno. Rádi bychom Vám proto nabídli několik námětů a rad, jak tento černý balzám využít nejlépe. Jeho vysoký obsah minerálů a přírodních sloupávacích prostředků, působících jako peeling způsobuje, že se pleň čistí a revitalizuje zároveň. Výsledkem je jemnější a pružnější pleň.

Zábal celého těla
Má přirozenou čistící schopnost a účinně odstraňuje přebytečnou mastnotu, nečistoty z pleti a odumřelé buňky.Odhaluje tak mladistvější, pružnějši vrstvu pleti. Naneste silnou vrstvu minerálního bahna na celé Vaše tělo a nechte působit 15 - 20 minut. Přikryté části je možné vystavit tepelnému zdroji. Potom pečlivě opláchněte vlažnou vodou.

Vlasová maska
Zpevňuje vlasové kořínky a vlasy, čistí pokožku od tuků a lupů. Naneste malé množství minerálního bahna na konečky prstů a jemně vmasírujte do pokožky hlavy a po celé délce vlasů. Nechte působit 5 - 10 minut a pak pečlivě opláchněte. Následně vlasy umyjte šamponem AHAVA. Nepoužívejte na odbarvené vlasy.

Vlasový zábal
Posiluje vlas a působí preventivně proti jeho lámání, dvojení a vypadávání. Tato koncentrovaná vlasová maska obsahuje přírodní bahno z Mrtvého moře. Obohacena o MPO, zvláčňující prvky působí do hloubky, vitamín E a tišící heřmánek. Použijte po umytí vlasů šamponem AHAVA. Černé bahno muže být aplikováno studené nebo teplé. Jako vlasová maska pomáhá zpevnit kořínky vlasů, čistí pokožku hlavy a odstraňuje přebytečnou mastnotu a lupy. Bahno je ideální pro všechny typy vlasů, od suchých po mastné, avšak nemůže být použito pro vlasy bílé (stářím) nebo barvené. Jeví se jako sametová, želatinová hmota tvořená z přírodních látek. Je jemná a stejnorodá. Má slanou chuň a charakteristický hořce slaný zápach síry.

Zdokonalený krém na ruce
Tento jemný krém na ruce se rychle vstřebává, nezanechává pocit mastnoty. Obohacen o MPO pro zvýšení přirozené hladiny vlhkosti v pleti, zvláčňuje popraskanou a suchou kůži. Obsahuje přírodní oleje, chladivý alantoin a heřmánek. Bohatá škála minerálů obsažená v krému zajišňuje i velmi vysušené pokožce rukou obnovení jejich funkcí a vám pocit zdraví a jemnosti. Rychle se vstřebává a nezanechává mastné zbytky. Zjemňuje suchou i drsnou kůži. Pokožka rukou je pak pružná, hladká a nerozpraskaná. Unikátní zvlhčující směs z přírodních částic zajišňuje ideální způsob osvěžení rukou i během dne.

Zdokonalený hydratační krém
Tento obohacený krém obsahuje MPO pro zvýšení hladiny vlhkosti v pleti. Zpomaluje proces stárnutí a chrání před nepříznivými vlivy okolního prostředí. Obsahuje směs aminokyselin pro zlepšení faktoru přirozené vlhkosti pleti. S UV filtrem. Používejte každé ráno a dle potřeby

Pro léčbu bolestivých částí těla
Utišuje bolest všech částí těla, zvláště kloubů. Výborná úleva pro klouby a svaly aktivních sportovců. Pro maximální účinek ohřejte sáček s minerálním bahnem ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě při střední teplotě. Při zánětu kloubů použijte bahno pouze studené. Naneste silnou vrstvu na bolestivé místo a nechte působit 15 - 20 minut. Pečlivě opláchněte vlažnou vodou. Při silných revmatických bolestech použijte teplé bahno v zábalu s igelitovým sáčkem a osuškou, po 20 - 30 minutách smyjte teplou vodou. Nepoužívejte mýdlo, nepříznivě ovlivňuje ošetření.

Tělový peeling
Menší množství minerálního bahna AHAVA je možné použít jako jemný peeling celého těla. Po důkladné masáži bahno pečlivě smyjeme teplou vodou a po 10 minutách pokožku ošetříme tělovým mlékem.

Bahenní maska nohou
Změkčuje ztvrdlou kůži, zmírňuje otoky, přináší celkovou úlevu a je výborná i jako příprava před pedikůrou. Na nohy a kotníky aplikujte dostatečné množství minerálního bahna AHAVA a nechte působit 10 minut. Opláchněte vlažnou vodou, následně nohy ošetřete krémem na nohy.

Zdokonalený noční krém
Hloubkově vyživuje velmi suchou pleň, obohacen o MPO. Obohacuje hyaluronické kyseliny pro udržení přirozené vlhkosti pleti, jemné výtažky z rostlin, vitamín E jako prevenci proti stárnutí a oxygenové glykoproteiny pro regeneraci pleti. Zpomaluje stárnutí a vyhlazuje vrásky. Použijte každý večer.Krém dodává pleti zvláštní výživu potřebnou pro vyrovnání přirozeného metabolismu kožních buněk, a tím zlepšuje okysličení pleti a její mikrocirkulaci. Zvláštní výživa, kterou tento výrobek spolu s aktivními přísadami poskytuje zněj činí vysoce účinný výrobek. Aktivní přísady nočního krému jsou zastoupeny rozpustnými minerály a vitamínem E, který zpomaluje proces stárnutí kůže, zamezuje oxidaci a ustaluje jiné vitamíny, zejména vitamín A. Vitamín E kromě toho zvyšuje průchodnost cév a ustaluje hydrataci vnějších tkání kůže. Tento vitamín se lehce vstřebává a ponechává na kůži pocit svěžesti a mladistvý vzhled. Udržuje tkáně pružné a změkčuje vrásky. V lékařství se využívá při hojení ran a spálenin.

Autor: kosmetika AHAVA

Související článek o firmě AHAVA na Dámě.

Doporučujeme

Články odjinud