Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Miranda Kerr
Miranda je krásná a sey Zdroj: Profimedia.cz
Miranda byla dlouho hvězdou Victoria’s Secret Zdroj: Profimedia.cz
Pyšný otec Orlando Zdroj: Profimedia.cz
7
Fotogalerie

Miranda Kerr nutí manžela Orlanda Blooma, aby ji protlačil do Hollywoodu

Australská modelka Miranda Kerrová si ve třiceti začala uvědomovat, že ji přehlídková mola nebudou život věčně. Svou kariéru by chtěla začít rozvíjet v Hollywoodu a má výhodu, že se tam dobře etabloval její manžel Orlando Bloom. Britského herce teď nutí, aby jí pomohl rozjet kariéru ve světě filmu a divadla.

„Právě vyjednávám s hereckými agenty,“ prohlásila Miranda podle deníku New York Post na dvacáté výroční party 5050 Boot, kterou pořádá Stuart Weitzman.

Kerrová letos také oznámila, že odchází ze společnosti Victoria’s Secret, pro niž jako andělka předváděla luxusní spodní prádlo.

Miranda ale tvrdí, že chce hrát rovněž divadlo a netouží jen po filmové slávě. Odvahu pustit se do herectví našla na premiéře divadelní hry Romeo a Julie na Broadwayi. Její manžel tam hraje právě Romea.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

„Když jsem viděla Orlanda na Broadwayi v Romeovi a Julii, naprosto mě to dostalo. Když je někdo schopen naučit se všechen ten text a udržet si energii, aby to mohl hrát každý den šest dní v týdnu, musím říct, že k němu chovám velkou úctu,“ svěřila Kerrová po premiéře.

Doporučujeme

Články odjinud