MIRKA (40): Můj otec mi přeje to nejhorší, dokonce i smrt

11 komentářů

Anonymizovaný
29. srpna • 12:41

ja jsem taky zazila peklo po matcine smrti,vsude me znemoznil a pomluvil a tyral me,stradala jsem citove i materialne,dokonce jsem si sla stezovat i na policii (nic se nestalo) ,taky si myslim ,ze me chtel utrapit nebo zabit a skoro se mu to povedlo a dokonce me chtel i osidit o dedictvi ale dostala jsem ho! Ubohych 55 000kc! On dal vk k advokatovi a ta me ji vydala a ze pry je na heslo a heslo je moje rc! Sla jsem do banky a napsala moje rc a penize nedostala,ze pry heslo nesouhlasi. vysla jsem z banky a s manzelem jdeme po ceske a tam byla jina banka a manzel rikal at to zkusim tam tak jsme sli a mnzel zase.zkus to napsat bez toho lomitka a ja -"ne,to se tak v cesku pise,vis" a manzel zase "zkus to" a ja napsala rc bez lomitka a mela jsem penize na ruce okamzite! Tak takovyhle "Sadisti" dokazou byt rodice a to jeste musim napsat,ze ta cena byla spocitana z ceny domu zakomunismu,kdu dum mel hodnotu 380 ooo ale dnes mame kapitalismus a dum ma hodnotu nejmin 4 000000 takze si myslim,ze me nalezi dedictvi nejmin pul milionu,ale nejvic me ranilo,ze me chtel osidit!

Anonymizovaný
26. srpna • 14:22

Podle mne jde o zvráceného manipulátora s výraznou poruchou osobnosti se znaky perverze a sadismu. Doporučuji přečíst knihu Manipulativní rodiče od I. Nazare-Aga a hlavně vzít nohy na ramena...

Rambíša
25. srpna • 10:54

No děkuju pěkně,mít takového fotra! To snad ani není možné,že by někdo takhle pronásledoval vlastní dceru. Nepíše se,kolik fotýrkovi je let,ale možná,že natáhne bačkory brzy a tak od něj bude pokoj!

Mata69
22. srpna • 18:21

No, mě tak nějak přijde, že toho příběhu kus chybí. Nikde zmínka o matce, jak tu už zaznělo...nikde zmínka co otce vyprovokovalo k takovým výhružkám. Jak začal ztrácet vliv? Do něčeho jim kecal a oni mu řekli svý? Pohádali se? Bydlí snad někde v blízkosti? Jakože prostě jen tak píše výhružné smsky, udává zeťáka na policii, že ho napadl (to se vídají, nebo chodí na návštěvy?). Ano, může být otec psychicky nemocný, ale nějak mi tam kus toho vyprávění prostě chybí.

Anonymizovaný
22. srpna • 13:42

Není přece nic jednoduššího,změnit si číslo telefonu,odstraní se tak problém sms zpráv od otce.Mají s manželem vlastní dům,předpokládám tedy že s otcem pod jednou střechou nežijí.Jako dost velké plus považuji také to že manžel je paní oporou.Pokud je otec duševně nemocen,čemuž vše nasvědčuje,bude mít i problémy i se svým okolím,např.sousedy,ne jen s dcerou.

Anonymizovaný
22. srpna • 12:47

Ty dva smajlíky se na konec příspěvku vloudily samy.

Anonymizovaný
22. srpna • 12:44

Elynor: taky mě hned trklo, kde je Mirčina matka? To musí být pěknej chudák, kdoví jestli už není pod drnem a odtud mohla pojít inspirace podařeného otce mít nejlépe pod drnem i zbytek rodiny.
Od magora raději dál. Paní Mirka má ještě bratra, takže jakési zázemí původní rodiny stále existuje, na tátu bych se vyprdla. Když je někdo tvrdohlavý, panovačný a musí mít vždy pravdu, je to ještě v mezích normy, ale posílat pomlouvačné maily, lhát na policii (jak to vůbec dopadlo - to si policajti nechali líbit?) a přát vlastním dětem smrt normální není.:-):-)

Elynor
22. srpna • 11:20

Celé je to nějaké divné. Kam se z toho příběhu ztratila Mirčina matka? Ani slovo o ní, jako by neexistovala. Druhá věc - otec může být skutečně nemocný. Psychicky. Třetí věc - Mirka, ať chce nebo ne, má polovinu svých genů po otci. Možná že to je důvod , proč jsou spolu "na nože", jak se říká - oba mají ty velitelské sklony k tomu mít vždycky pravdu, a pak to pochopitelně nejde dohromady. Za čtvrté - není kouře bez ohýnku, to není jen název detektivky od Agathy Christie. On ten zákon akce a reakce opravdu funguje. Asi by bylo zajímavé znát názor jednak toho otce, a druhak nějakého nezúčastněného pozorovatele.

Anonymizovaný
23. srpna • 22:45

@Elynor: pokud je ten otec duševně nemocný a nebo je to mentalitou stalker tak nemusí být příčina nikde mimo něj a ohýnek je jen v jeho hlavě.

Anonymizovaný
22. srpna • 11:05

Především člověk s tímhle chováním je nebezpečný a nemocný. Lokalizovat ho od sebe a svého soukromí lze, asi v tomto případě represivními prostředky a je nutno neslevit a nepovolit. S léčbou je to otázka, tam to zřejmě ztroskotá na jeho nezájmu. Ale zlý člověk v rodině, to je neštěstí. Měla jsem sestru, neměla mě ráda, kdybych se s ní nerozešla, měla bych takový středně velký očistec. Ten mě nakonec neminul, ale jinak, poštvala proti mě i vlastní rodiče a věřte nevěřte, dokázala škodit ještě na smrtelné posteli.

Anonymizovaný
22. srpna • 7:22

Brala bych to tak že je váš otec prostě nemocný,jinak se s tím nevyrovnáte.

Doporučujeme

Články odjinud