Miroslav Etzler:  Adrenalin mě zklidňuje

Miroslav Etzler: Adrenalin mě zklidňuje

Miroslav Etzler patří dnes k nejoblíbenějším hercům. Můžeme ho vídat nejen v televizních seriálech, ale také v divadle. S manželkou, herečkou Vilmou Cibulkovou, si letos na jaře založili vlastní uměleckou agenturu.

„Dnes jsem u diváků spojován hlavně se seriálem Pojišťovna štěstí, který jsem natáčel pět let, nebo s postavou policisty v novém seriálu Cesty domů, o kterém se neví, jak dlouho se bude ještě točit,“ říká Etzler a pokračuje. „Na druhou stranu jsem ale hrál se svojí manželkou Vilmou mnoho zajímavých a krásných rolích také v divadle,“ doplňuje charizmatický herec.

Miroslava Etzlera si režiséři pochvalují nejen jako herce, ale také proto, jak skvěle umí zaujmout a vymyslet zábavu pro své malé herecké kolegy ve filmech či seriálech, aby se během natáčení nenudili. V současné době je tatínkem dvou malých synů v seriálu Cesty domů. „Naše vztahy s klukama jsou báječný, pro mě často inspirativní. Všeobecně s dětmi rád zažívám spoustu legrace. Je zajímavé, že ony vtahují spíš do děje mě,“ vypráví o svém vztahu k dětem Etzler.

O Miroslavu Etzlerovi je také známé, že má rád sport, zvláště horolezectví. „Nejsem ale sportovec. Mám hodně práce a na koníčky mi bohužel zbývá málo času,“ říká Etzler. „Adrenalin nemám rád, ale také nerad ležím na peci. Mám rád pohyb. Mám rád věci, které někomu můžou zdát být nebezpečně, ale mně to tak nepřipadá. Horolezectví je moje vášeň. Vždycky, když mám chvilku času, už visím na nějaké stěně, “ vypráví o svém životním stylu herec. „Lezl jsem v Tatrách, Alpách, ale vysoké hory mě nikdy moc nelákaly. Měl jsem tam strach. Vyhovuje mi spíš technické lezení například v Adršpašsko-Teplických skalách.“

Jak sám říká, v životě se nebrání ničemu. „Mám rád vjemy, které přicházejí z okolí. Z vody, lesa, hor. Energie mám dost, takže tam docházím k vnitřnímu smíření, zklidnění, které je pro mne, jako docela neurotickou osobu, důležité,“ dodává herec.


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

ČTĚTE TAKÉ:
High-tech kosmetika: Revoluce v boji proti stárnutí pleti!

Doporučujeme

Články odjinud