11
Fotogalerie

Míša Maurerová se vdala. Manžel už chce třetí dítě!

Michaela Mauerová si po desetiletém soužití vzala otce společných 3letých dvojčátek, Magdalenky a Pepy, Milana Kožíška. Z fotografií bylo na první pohled poznat, že si romantickou svatbu oba novomanželé užívali.

Na zámek Zbiroh bylo pozváno 125 dospělých a 25 dětí, pouze z nejbližších přátel a příbuzných. Mezi pozvanými přáteli jsme viděli Štěpánku Duchkovou, Ester Janečkovou, Vlastu Korce nebo Jakuba Vágnera. Obřad proběhnul za nádherného počasí v zahradním altánu, za hudebního doprovodu Ave Maria. Ihned po obřadu všichni účastníci vypouštěli balonky se vzkazy a přáními.

Poté se odebrali do Muchova sálu na slavnostní oběd. Ve večerních hodinách se hosté přesunuli do zámecké restaurace a griloval se např. divoký kanec. Je zajímavostí, že veškerá vína byla ze strání ženicha a nevěsty a podle kmitání číšníku všem chutnala. Zážitkem pro všechny byl obrovský ohňostroj a hlavně děti si užívaly, že mohly pořádně flámovat.

A co nám sdělila právě vdaná paní Kožíšková? „Metamorfóza z Maurerové na Kožíškovou, o to se postarala Veronika Benešová, která dovedla za 4 dny ušít nádherné bílé šaty, a Bára Nevidská ze studia Sunface, která mě dokázala nalíčit tak, abych vypadal jako vyspalá, spokojená, najedená, šťastná, odpočatá a nenervozní nevěsta. Pro mě to byla svatba snů, sice jsem měla zpočátku nervy, ale pak jsem si to opravdu užila.

Nemám ráda ceremonie, ale my to pojali jako jeden velký mejdan, na kterém se rodinný kruh uzavřel. Dříve to bylo 3 Kožíškové a jedna Maureová - a teď jsme Kožíškovi všichni. Tak i já si toto jméno mohu napsat na dveře. Také je dobré, že nyní nebudou lidé tápat, zda jsme partneři, nebo jsem slečna. U nás se v zásadě nic nezmění. Naše rodina vždy dobře fungovala a nyní jsme nahlas vykřičeli, že se máme rádi a že spolu chceme být.

Jak mně manžel sdělil, přeje si nyní, abychom měli ještě jedno manželské dítě, když naše dvojčátka jsou nemanželská. Doma prý teď budu muset více poslouchat a méně mluvit, což u mě bude náročné, a víc vařit, když jsem manželka. Musím říci, že vše bylo fajn, že si všichni udělali čas, který jsme strávili s lidmi, které máme rádi, počasí jsme si tam nahoře objednali, dokonce i fotbalovou výhru.“

Foto:hermína.cz

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


Rádi vaříte a hledáte inspiraci? Navštivte Recepty.cz

Doporučujeme

Články odjinud