Miss Iveta Lutovská se zítra vdává, ale už dnes dostala první svatební dar

Miss Iveta Lutovská se zítra vdává, ale už dnes dostala první svatební dar

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská nemá na svou páteční veselku ještě ušité šaty, ale už dostala první svatební dar. Pořadatelská agentura jediné národní soutěže krásy jí věnovala luxusní hodinky osázené diamanty.

Ode dne, kdy řekne svému vyvolenému, podnikateli Jaroslavu Vítovi „ano“, dělí Českou Miss 2009 Ivetu Lutovskou pouze hodiny. Velkolepá svatba se uskuteční v pátek 9. září na zámku v Pardubicích, a jak nevěsta prozradila, bude to veselka klasická včetně všech tradic, jako je rozbíjení talíře nebo házení kytice.

Není proto divu, že ženich netuší, jaké svatební šaty oblékne jeho nastávající. Zatím to ovšem neví ani ona sama, neboť stále nejsou hotové! Co naopak obdržela s předstihem, je svatební dar. Z rukou zástupců České Miss převzala luxusní hodinky Prim z limitované edice. Iveta se tak stala hrdou majitelkou prvního modelu „hvězdných primek“ ze čtrnáctidílné kolekce s astronomickou tematikou, jež vznikla ve spolupráci s uznávaným českým astrologem Petrem Messanym.

„Horoskopy si vždycky přečtu, dokonce na mě sedí i charakteristika znamení býka, ve kterém jsem se narodila. Kdysi jsem si ale nechala věštit od kartářky a ona mi předpověděla věci, které vůbec nevyšly. Tak nevím, jestli to bylo kartářkou, nebo špatnými kartami. Všechno bylo jinak, jediné, co ještě nemám potvrzené, je, že budu mít syna. Tak uvidíme časem, jestli vyjde aspoň tahle věštba,“ směje se budoucí paní Vítová a dodává, že ani „magické“ datum 9. 9. 2011 nebylo stanoveno na základě příznivých numerologických prognóz: „Přes léto se v golfovém resortu, kde budeme mít hostinu a oslavu, pořádají turnaje. Tohle byl první volný termín, který nám nabídli. Tak jsme kývli.“

Zvyk, že by se vdavky měly konat v místě bydliště nevěsty, porušila rodačka z jihočeské Třeboně nevědomky. Dozvěděla se o něm až poté, co bylo místo obřadu vybráno. Jedné tradice se ale vzdá ráda a dobrovolně: „Jediné, co nechci a doufám, že to bude respektováno, je únos nevěsty. Připadá mi, že zmizení nevěsty, ženicha a jeho kamarádů jen zabrzdí rozjetou atmosféru, a to bych nerada. Chtěli bychom, aby si s námi naše rodiny a přátelé svatební den užili,“ uzavírá Iveta Lutovská.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud