Miss Junior proti anorexii

3 komentáře

Irad
30. ledna • 15:28

docela hezky napsaný článek.. kéž by to tak cítilo více lidí..

Tereza.S.
9. ledna • 13:05

STOP ANOREXIE
Velice mě trápí téma anorexie, protože kvůli němu přicházejí o život mladé nebo dospívající dívky. Myslím si, že znám důvod proč umírají divky na tuto nemoc. Důvodem jsou super hubené modelky. Děvčata se jim chtějí podobat a proto drží různé diety až na konec vůbec nejedí. Vím co říkám, protože i já něčím takovým začínám procházet. Kdykoliv si stoupnu na váhu začínám mít strach a tak hladovím. Připadám si prostě tlustá. Když se dívám do módních časopisů, říkám si jak to asi dělají že jsou tak krásně hubené. Některým modelkám lezou kosti a většina lidí si si klade otázu, co je na nich pěkného. Mladé dívky to ale vidí jinak. Modelingové agentury požadují čím dál hubenější dívky či ženy. Já to ale hodlám změnit, přála bych si aby modelky byly přírodní. A o ideálních mírách 90-60-90 nechci ani slyšet. Je potřeba vytvořit nové ideální míry. řekla bych že 60 cm v pase je opravdu málo. Krása těla vynikne i s 65-70 centimetry v pase. Dívky by mohly dodržovat tyto míry a byly by krásné a hlavně zdravé.
Tento článek bych chtěla rozšířit do celého světa, boužel nejsem novinářka abych tak mohla učinit. Ale jen zanedlouho 14 letá dívka, která nechápe a chce zabránít umírání na zbytečnou nemoc. Proto prosím vás abyste tento článek rozšiřovali a posíláli dál a dál. Snad mě někdo někdy pochopí.
Dne 9.1.2008
S láskou Tereza.S.

JAHODA
3. listopadu • 1:34

To je moc dobrý a potřebný nápad dívkám a teenagers dát najevo že postava stilu Barbee od Matela NENÍ V SOULADU S PŘÍRODOU.Každý normální člověk a nemusí být obézní má určitou zásobu tuku které tělo potřebuje a vyžaduje a zbavovat se ho není v souladu s správnou životosprávou.

Doporučujeme

Články odjinud