Miss Kolumbie chodí na Miss Universe naostro!

Miss Kolumbie chodí na Miss Universe naostro!

Miss Kolumbie Catalina Robayová způsobila týden před finále Miss Universe pořádný poprask. Tak jako všechny účastnice soutěže i ona ráda obléká krátké sukýnky a šatičky, z nichž občas vykoukne dívkám i pozadí či rozkrok. Snímky jasně dokazují, že ale jediná Robayová pod minišaty nenosí spodní prádlo. Organizátoři soutěže jí vyhrožují diskvalifikací.

Možná že pánům podobné snímky udělají radost, prezidentka Miss Universe Paula Shugartová je ale znechucená. „Mnoho lidí to velmi podráždilo a naštvalo, máme několik snímků a záběrů, kde zcela odhaluje svůj rozkrok,“ zlobí se Shugartová.

Dvaadvacetiletá kráska byla pokárána a stížnost byla zaslána přímo do Kolumbie. „Její chování je naprosto nevhodné,“ dodala Shugartová.

Letošní Miss Universe bude korunována v Sao Paulu 12. září, Česko na soutěži reprezentuje Jitka Nováčková, která z Brazílie vzkázala: „Už jsme všechny opravdu moc unavené a je to na nás i vidět. Kruhy pod očima je to první, co se každá z nás snaží po ránu zamaskovat. Práce je opravdu náročná a vyčerpávající, ale nevzdávám se, musím zabojovat.“

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud