Miss Kuchařová teď žije v Americe, svatba a dítě jsou zatím v nedohlednu

Miss Kuchařová teď žije v Americe, svatba a dítě jsou zatím v nedohlednu

Taťána Kuchařová (23), Miss World 2006, měla před Vánocemi tolik pracovních společenských akcí, že ještě neví, jak prožije silvestra. "Tentokrát se s přítelem rozhodneme opravdu až na poslední chvíli, kde vstoupíme do nového roku," přiznává Taťána Kuchařová Korzu.

Žije teď především v Americe s partnerem, ředitelem nadace Sunflowers Lanem Carlsonem (32), který začínal svou kariéru s bratrem - dvojčetem jako americký model.

"Mohli bychom prožít silvestra na horách, ráda lyžuji, ale nejraději pojedu do tepla k moři. Mám za sebou pracovně velmi náročný rok a chci si odpočinout," říká Taťána.

Ta si teď jako stále žádaná topmodelka může ukázat na jakýkoliv nejluxusnější hotel někde u moře a tam pobýt. "Na svého přítele jsem hrdá. Má s bratrem jednu z nejúspěšnějších firem v Hollywoodu. A vlastní celosvětový internetový portál, věnovaný charitě," vysvětluje Taťána Kuchařová.

Ovšem svatbu zatím nechystá. Nikam prý nespěchá. "Žijeme spolu dva roky jako manželé, je mi teprve třiadvacet, mám dvě sestry, které vnímám jako své děti. A tak na svatbu ani na miminko zatím vůbec nepomýšlím," tvrdí Taťána Kuchařová, která se stala kmotrou knížky "Tak nevím" oscarového režiséra Jiřího Menzela.

"Byla to pro mne čest, že si mne Jiří Menzel pozval za kmotru. Vážím si ho nejen jako režiséra, ale především jako skvělého člověka," dodává Kuchařová.

ČTĚTE TAKÉ:
Maxová chce mít ze syna lékaře, on ale touží po herectví

ČTĚTE TAKÉ:
Lejla Abbasová porodila Michaelu Kocábovi syna!

Doporučujeme

Články odjinud