Miss Praha - pohled do zákulisí

17 komentářů

mirek
19. února • 20:52

takových devčat jako jsi ty chodi potéto zemičce spousta,začni se věnovat něčemu pořadnému,jsi krasna jen ve svých ocích

Lucy
4. února • 7:14

zda se ze ty vitezky si taky "naklikaly"

christi
3. února • 12:16

No zas tak krasna nejsi, ale to zalezi na kazdem, kazdemu se libi neco jineho. Ja si myslim, ze jsi docela obycejna slecna a takovych je spousta. Ale ani vitezky nebyly zrovna hvezdy, takze to je vlastne jedno. Jinak hodne stesti, rika se, ze odvaznemu stesti preje.Pa.

Linka
25. ledna • 20:52

Copak se stalo lidem kteri si chteji vydelavat na zivobyti poctivou praci a ne jenom se ukazovat a nechat si za to platit?

gremlikon
24. ledna • 12:38

Musim dodat ,že děvčat je na Cyberu mnohem víc hezčích,chytřejších a příjemnějších než tato rádoby poctivá dívka která všude cpe své fotky je přímo posedlá po chvále a to nemůže popřít.

Haven
24. ledna • 6:17

ja se tedy nechci vmesovat, ale podle obrazku myslim ze tam museli byt mnohem hezci holky

Berija
24. ledna • 1:22

Jojo Blazinek .. A kolik jsem videl prizpevku i na jinejch servru .. :) Chtela trochu vyhrat .. Urcite .. Kdo neche ..

arven
23. ledna • 22:12

blazinku tobe na tom asi hodne zalezelo co? ;-))

Lola
23. ledna • 8:20

Co se to tady deje?

blazinek
22. ledna • 11:46

...bez komentáře - nemá to cenu.... :o))

Admin Miss Praha.
19. ledna • 16:11

Blazinek: No to je pravda, ze si psala o tom, ze sis nechala vytvorit script, to ti neberu. Ale ty hlasy z erudia chodili jiz od zacatku finaloveho mesice. Tak to si teda umyslne podvadela od prvopocatku??? A potom si to teda zacala delat na truc. ;-))))))) To je dobry.

blazinek
19. ledna • 14:31

co k tomu dodat... asi nic, protože vím, kdo tyto příspěvky psal... a psal je se zlobou a vztekem, takže myslete si co chcete náladu mi nezkazíte... :o)) no a co se týká těch IP kdyby jste si přečetli ten rozhovor věděli by jste, že jsem se tam zmiňovala o prográmku jenž jsme vytvořili s kamarádem a zkoušeli reakci...no ale jak jste napsali soutěž je "volná" a každá dívka má stejnou možnost si naklikat kolik hlasů chce.... Ad ostatní soutěže k tomu se nebudu vyjadřovat už vůbec - ti co mě podpořili mě podpořili proto, že chtěli a na Miss Internet jsem se nedostala do finále na základě veřejného hlasování ale dle výběru poroty, takže Vy si myslete své..

Admin Miss Praha.
19. ledna • 13:09

Blazinek: 500.000 To ne, to si nestihla, jen neco pres 98% z 294095 hlasu. Mam vypis IP adres, a ty jdou z *.erudio.cz. A tam tusim pracujes, ne? ;-) Premyslim ze zprovoznim stranky na netu, kde si to muze kazdy clovek overit. ;)) Prijemny den preji.

Monika Zilkova
19. ledna • 13:03

Blazinek: Nehraj si na poctivku, mnoho lidi vi ze jsi modelingem posedla a mnoho lidi si z toho dela srandu. Hromada lidi spjatych s touto branzi si o tobe vypravi vtipky a si pro ne postrachem. :-) Sorry, ale tohle jsem si nevymyslela, ale byla jsem svedkem jednoho takoveho rozhovoru. Uz v prvnim mesicnim kole MissPraha sis naklikala posledni noc body a stala ses tak vitezkou. A to ti nevadilo, co? Koluje o tobe, ze ve skutecnosti si sama proletarkou klikacich akci! Paradoxni. :-) A radost si z toho mela, vid? Na CyberMiss si kontaktovala koho se da, jen at ti prideli bod, protoze vysledky tam rucne kontroluji. A na MissModels si se umistila na 100% jen kvuli tomu, ze jsi dobra kamaradka redaktorky Pet, ktera tento servr spolu s Modelingem vede. Tak si nehraj na buh vi co, a nesir kolem sebe spinu, kdyz ty sama ses jejim zakladem. Hold si neunesla to, na co ses cely mesic pripravovala. A to ze se nakonec neumistis ani na 2 a 3 miste. Konkurenty byly rychlejsi. Ale jeste jedna otazka na konec. Je to blbej pocit byt 24 hodin pred ukoncenim prvni a pak ctvrta vid? ;-)

blazinek
18. ledna • 17:07

Brit: a to jsem si teda jako měla podle tebe naklikat třeba 500.000 hlasů, vyhrát a pak z toho mít radost?? .....
Martice: naprosto souhlasím :o))

Martice
18. ledna • 15:26

A kolik si svým favoritkám naklikal(a) ty?
Hlasování po Internetu se ukázalo být neseriózní už několikrát, upozorňovali na to i sami organizátoři rozličných anket. Je více než jasné, že ne každý, kdo má k Internetu přístup, je solidní a přistupuje k podobným akcím poctivě. Již samotné číslo hlasů pro "favoritku" je určitým důkazem, že se někdo musel hodně zapotit. Navíc nepředpokládám, že by něco takového, jako je volba Miss čehokoliv, zaujalo prostřednictvím Internetu 100.000 lidí. Snad jedině Miss Bobek...

BRIT
18. ledna • 15:09

Myslim, ze Katerina je prilis zaujata. A at nikomu nevyklaa, ze je neco neseriozni. Urcite mela stejnou sanci jako ostatni devcata. Me se vitezky libi vic nez ona a tak si myslim, ze to tak melo dopadnout. A nevsiml bych si, ze by nekomu hlasy ubyvali. Tak nejak tam byli favoritky, ktere nezklamali...

Doporučujeme

Články odjinud