MISS SQUASH 2000

Agentura Modré stránky vyhlásila soutěž pro dámy, které hrají squash - MISS SQUASH 2000.

Tisková zpráva ze dne 24.8.2000
MISS SQUASH 2000

Praha (24.8.2000) - Agentura Modré stránky, s.r.o. známá např. pořádáním turnaje v předvečer největšího veletrhu IT v České republice INVEX ve spolupráci s a.s. BVV - INVEX Squash Cup, nebo vydáváním časopisu Squash & Ricochet & Badminton, vyhlásila soutěž pro dámy, které hrají squash - MISS SQUASH 2000.

Soutěž je určena pro slečny a paní ve věku od 16 do 28 let bez omezení národnosti, rodinného stavu a jiných. Podmínkou je pouze to, že dívka musí dosáhnout stanoveného věku 16 let, a to nejpozději v den finále soutěže a musí hrát squash na jakékoliv úrovni od začátečnické po profesionálky. Squash není ovšem hlavním kritériem soutěže, důležité je vystupování, krása, inteligence a celkový dojem. Do konce září tohoto roku probíhá nábor soutěžících, ve dnech 20. a 21. října probíhají semifinálová kola a finále se uskuteční 25. listopadu. V rámci MISS SQUASH probíhá také veřejné hlasování, které má 2. kola. V prvním kole vybírají čtenáři www stránek http://www.misssquash.cz ze všech přihlášených dívek první tři postupující automaticky do finále. Dalších 7 do celkového počtu finalistek vybírá porota, která nemusí být shodná s porotou finálovou. Vítězka finále, kterou určí porota získá titul MISS SQUASH, 2 a 3. dívka titul 1. Vicemiss Squash a 2. Vicemiss Squash.
2. kolo veřejného hlasování začíná 23. října a hlasující volí z 10 finalistek dívku, která získá titul MISS SQUASH SYMPATIE. Hlasující lístky budou k dispozici v některý časopisech a především opět na www stránkách. Tři vylosovaní obdrží cenu. Připraveny jsou ceny i pro vítězky a pro squash centrum, které vyšle vítěznou dívku.
Podrobné informace, pravidla, přihláška, fota dívek, informace pro partnery aj. naleznete na již zmiňovaných stránkách http://www.misssquash.cz.

Budete-li potřebovat jakékoliv další informace, nebo chcete-li se stát naším partnerem v soutěži neváhejte nás, prosím, kontaktovat

Marta Jirásková
mailto: jiraskova@stranky.cz
mobil.: 0602/647981

Doporučujeme

Články odjinud