5
Fotogalerie

Missky Machová, Kolářová i Smatanová si nechaly poradit, jak se mají líčit

Veronika Machová se stala Českou Miss World už před rokem, ale ani po ročním úřadování a zkušenostmi ze světa modelingu neodmítla příležitost naučit se správnému líčení. Profesionální vizážistky se věnovaly nejen Machové, ale i vicemisskám Báře Kolářové a Lucii Smatanové.

„Jsem ráda, že mám příležitost dozvědět se více o líčení od profesionálek. Se správným a vhodným líčením nemám problém, ale přece jen ocením zajímavé tipy ke stínování a aplikaci make-upu,“ prozradila loňská miss Machová, kterou v poslední době často můžeme vidět s rovnými vlasy.

„Mám od přírody kudrnaté vlasy, ale občas ráda udělám změnu a vlasy si vyžehlím. Pro mě to zas taková změna není, ale je pravda, že ti, co mě vidí s rovnými vlasy poprvé, mě třeba nepoznají,“ dodala Veronika, která od Vánoc randí s hokejistou Červenkou a už s ním dvakrát strávila několik týdnů v ruském Omsku. Červenkův tým ale nedávno z postupové soutěže vypadl a nyní už je spolu zamilovaný pár v Praze.

Bára Kolářová, která se po desetileté známosti stala v únoru vdanou paní, si potrpí na pečlivé vystínování očí a přišla se dozvědět o líčení a kosmetice více spolu s Lucií a Veronikou. „Ráda se vyhraju se stínováním očí, ale každá vizážistka má jiné metody líčení a uvítala jsem , že mi velmi příjemná vizážistka ukázala i její styl stínování očí,“ pochvalovala si Kolářová.

Lucie Smatanová je střídavě v České republice a střídavě na cestách a díky předchozím zkušenostem ví, jak se správně nalíčit. „Ráda se líčím, ale je pravda, že při focení či přehlídkách nás vždycky líčí vizážisti, a tak mě vlastně častěji líčí druzí.

Hodně jsem se setkáním s nejrůznějšími vizážisty naučila, ale za každý zajímavý trik a tip jsem ráda, protože se ho pak sama naučím,“ řekla Smatanová, která často cestuje do Německa a dalších okolních zemí za prací modelky.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Bartošová: Auto za milion si vzala, ale na kšeft se vykašlala!

Doporučujeme

Články odjinud