Móda do práce

Móda do práce

Obléknout se podle aktuálních trendů do práce? Jde to, když víte, které trendy si můžete dovolit nosit při svém zaměstnání. Současná kreativní móda přeje individualitám. Je načase naučit se přenést někdy až bláznivé kousky z přehlídkovým mol do praxe.

SÍLA BAREV Nebojte se barev! Výrazné odstíny červené, fialové, modré i oranžové na podzim letí a vy se v nich doslova „rozsvítíte“. Pracujete-li s lidmi, bude barevné oblečení vaše plus.

TVŮRČÍ ČERVENÁ Červená je absolutním hitem současné sezóny. Skvěle se hodí pro ženy pracující na kreativních pozicích, kde se od vás očekávají nové a neotřelé nápady. Vyměňte své nudné černé sako za výrazně červený kousek a vaše sebevědomí postoupí o několik příček vzhůru.

SERIÓZNÍ ŠEĎ Ne každá pracující žena si může dovolit vyčnívat na pracovišti. Zvláště působíte-li ve finančním sektoru, držte se šedých kostýmů z kvalitního tvídu a hedvábí. Serióznost na prvním místě.

ŠÉFOVSKÉ NOHAVICE Kalhoty se širokými nohavicemi v klasickým odstínech, často doplněné proužkem jsou dámskou variantou na pánské oblečení. V těchto kalhotách se budete cítit silná a neohrožená. Ukažte všem, kdo velí!

KREATIVNÍ VRŠKY Už vás nebaví klasická bílá košile či nic neříkající halenky? Sáhněte po zavinovacím topu, košili doplňte korzetem, pohrajte si s délkami, vrstvěte. Nikdo nikdy neřekl, že vás pracovní oděv musí nudit.

autor: Simona

Doporučujeme

Články odjinud