Modelka milénia navrhla vlastní řadu spodního prádla!

Modelka milénia navrhla vlastní řadu spodního prádla!

Jedna z nejlépe placených modelek světa, Brazilka Gisele Bündchen se stala tváří nové linie spodního prádla. V Sao Paulu předvedla na svém dokonalém těle ty nejžhavější modely značky Hope.

Gisele Bündchen, která nedávno oslavila 30. narozeniny, může být na sebe pyšná. V loňském roce vydělala největší jmění ze všech topmodelek – 505 milionů korun, provdala se za hvězdu amerického fotbalu Toma Bradyho (32) a porodila mu syna Benjamina.

Za uplynulý rok udělala ze svého jména silnou a stabilní značku, a to nejen v oděvním průmyslu. O tom, že modelčina tvář skutečně prodává, se v posledních měsících přesvědčila například nadnárodní kosmetická společnost Procter & Gamble, které ve třetím čtvrtletí minulého roku stoupl prodej šamponů v Latinské Americe o 40 procent. A důvod? Spojení značky s andělským obličejem brazilské modelky.

Gisele Bündchen pokračuje v invazi do jižní Ameriky a ve své rodné zemi právě boduje s kolekcí spodního prádla: „Život se skládá ze snění a jedním z mých splněných snů je kolekce brazilského spodního prádla, kterou jsem pomohla navrhnout.“

Přestože modelka žije v New Yorku, do své domoviny se vrací kdykoliv je to jen možné, vždyť v Brazílii žije jejích pět sester, přičemž jedna z nich - Patricia je jejím dvojčetem.

Foto: repro www.telegraph.co.uk

ČTĚTE TAKÉ: Poslední proměna Lady Gaga – v motýla!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud