Moderátor galavečera Elle Style Awards je známý

Moderátor galavečera Elle Style Awards je známý

Konečně jsme se dočkali. Po mnohých spekulacích, kdo že bude historicky prvním moderátorem předávání tzv. módních Oscarů, nám organizátoři potvrdili jméno – Jiří Macháček!

Je to tak. Ani Simona Krainová ani Ondřej Brzobohatý – dvě jména o kterých se v souvislosti s moderátorstvím mluvilo snad nejvíce u organizátorů neprošla. Jiří Macháček, frontman kapely Mig 21 bude tím, kdo provede všechny přítomné speciální módní show Elle Style Awards 5. listopadu v pražském klubu Sasazu. Jirka na pódiu samozřejmě nebude sám. Jelikož je celý večer věnován módě a stylu, dvěma pojmům ke kterým neodmyslitelně patří krásné ženy, doplní jeho moderátorský um právě ony!
Kdo se bude na pódiu pohybovat společně s ním? Tuto informaci organizátoři v tuto chvíli stále tají, ale ze zákulisí proniklo, že ceny vítězům pěti soutěžních kategorií, které se v rámci večera budou vyhlašovat, přijdou předat modelky světových přehlídkových mol.

Galavečer Elle Style Awards, který se bude konat vůbec poprvé v historii České republiky, bude opravdu pompézním představením ikon světa módy. Už je známo, že v rámci programu budou vyhlášeni vítězové kategorií  Zahraniční návrhář roku (nominace: Mark Jacobs, Chritopher Bailey, Alexander McQueen), Český návrhář roku (nominace: Monika Drápalová, Jakub Polanka, Denisa Nová), Style ikona roku (nominace: Anna Geislerová, Tereza Maxová, Jana Kirschner), Modelka roku (nominace: Michaela Kociánová, Denisa Dvořáková, Linda Vojtová), Počin roku (Liběna Rochová a Pavel Ivančic, Radka a René, Jana Zielinski). Už teď však můžeme prozradit, že jednu ze speciálních kategorií Elle Žena roku a Elle Muž roku, o jejichž vítězích hlasují čtenáři na stránkách esa.elle.cz, přijde vyhlásit světová modelka českého původu – Pavlína Němcová.

Módní show Elle Style Awards se zkrátka bude hemžit známými osobnostmi, které mají šanci spatřit také ti, kteří nebudou mít přístup přímo do sálu. Pár chvil před samotným zahájením budou před klub Sasazu v pražských Holešovicích přijíždět pozvaní hosté, pro které bude připraven pověstný červený koberec. Všichni tak mají šanci spatřit hvězdy a módní ikony, které v běžném životě opravdu tak často nepotkáváme.

Zdroj: IDMZ

Doporučujeme

Články odjinud