6
Fotogalerie

Módní kolekce jaro/léro 2011 aneb Dívejte se na člověka, ne na věk

Přední české módní návrhářky Eva Janoušková a Daniela Flejšarová představily novou módní kolekci pro jaro/léto 2011. Modely předvedla kromě profesionálních mladých modelek také herečka Eva Vojtová, jedna z tváří kampaně Mluvme o stáří.

Kampaň si klade za cíl vzbudit diskusi o tabuizovaném tématu stáří a připomenout, že stáří je přirozenou, krásnou a aktivní součástí života. Obě módní návrhářky se k této kampani symbolicky připojily.

„Hlavním mottem kampaně Mluvme o stáří je, dívejme se na člověka, ne na věk. Toto krédo platí také pro naše modely. Paní Eva Vojtová je úžasná noblesní dáma a naše modely předvedla s nebývalou grácií a šarmem. Jsem ráda, že byla součástí naší přehlídky,“ říká Eva Janoušková.

Elpida pomáhá seniorům stát se samozřejmou, sebevědomou a respektovanou součástí společnosti. Dlouhodobě usiluje o změnu vnímání seniorů a stáří. Poskytuje služby bezplatné a anonymní Linky seniorů, telefonické linky důvěry, vzdělávací a společenské aktivity v Centru Elpida v Praze a vydává čtvrtletník Vital plus pro aktivní seniory.

Nadace O2 je již 3 roky hlavním partnerem Linky seniorů společnosti Elpida. Snaží přispívat k pozitivnímu vnímání seniorů, a proto v roce 2010 přinesla spolu s Elpidou do veřejného prostoru osvětovou kampaň Mluvme o stáří - nech mou babičku na pokoji!, která reaguje na klesající míru porozumění mezi generacemi.

Více informací na www.mluvmeostari.cz" target="_blank">www.mluvmeostari.cz.

Zleva módní návrhářka Daniela Flejšarová, Broňa Hilliová – ředitelka Elpida plus, herečka Eva Vojtová, Ivana Šatrová – ředitelka Nadace O2, módní návrhářka Eva Janoušková.


Rádi vaříte a hledáte inspiraci? Navštivte Recepty.cz

Doporučujeme

Články odjinud