Módní přehlídka na Žižkovské věži

Módní přehlídka na Žižkovské věži

Představení nové kolekce s názvem Firenze módní návrhářky Veroniky Benešové. Veronika Benešová je jedna z návrhářek nové generace, od které si slibujeme trochu svěžího závanu do stojatých vod české módy. Umístění této přehlídky do tak zajímavých prostor, kde ještě podobná akce nebyla, se stalo určitě hlavním lákadlem všem návštěvníkům.

http://www.fashionstarstv.cz/userfiles/video/config.txt&flv=http://www.fashionstarstv.cz/userfiles/video/shows/veronika_benesova_vysilac_2011.mp4&startimage=http://www.fashionstarstv.cz/userfiles/video_images/medium/moda-modni-navrhari-veronika-benesova-460x265-1298801210.jpg" />

Slibovali jsme si od něj netradiční choreografii, ta se ale bohužel nekonala. Modelky chodily jako tělo bez duše jedna za druhou tak rychle, že jsme sotva stačili přehlídku natočit. Navíc byla rozdělena do dvou místností, což způsobilo nemalé organizační zmatky.

Samotná prezentace byla rozdělena do dvou tématických částí. V první části jsme viděli limitovanou kolekci variabilních triček Amébis , které modelky předvedly ve všech barvách a délkách. Pokud si rádi s oblečením pohrajete, tak tyto trička jsou právě pro vás. Každý den si můžete vykouzlit nový outfit. Má dlouhý rukáv a během chvilky zase krátký rukáv. Vezmete jej ke kalhotům a když je sundáte, prodloužíte jej na délku šatů. Nekonečná variabilita, která zaujme každou ženu milující změnu.

Návrhářka Veronika Benešová

V druhé části jsme viděli samotnou trendovou jarní kolekci Firenze, určenou podle nás spíše ženám o generaci starším, než-li je samotná návrhářka. Inspiraci pro ni hledala tvůrkyně ve stejnojmeném italském městě, jeho otisk by jste zde ale marně hledali. Několik originálních detailů a kombinací bychom mohli považovat za naději, že tu v budoucnu budeme mít další zajímavou módní tvář.

Ovšem tato přehlídka byla spíše ukázkou nezralosti tvůrkyně. Přáli bychom jí, aby příště zvolila spíše strategii kvality a né kvantity. Určitě jsme ale ocenili snahu designérky, že se nenechá odradit těžkou ekonomickou situací a také nedostatkem zkušeností a i přesto uspořádá velkou módní přehlídku. Byli jsme rádi, že můžeme podpořit takové úsilí a doufáme, že v něm bude pokračovat i nadále.

Celým večerem nás pak provázela moderátorka Terezie Kašparovská , na mole jsme mohli vidět např. Janu Mutňanskou, finalistku Miss Universe SR 2009 nebo I. vicemiss ČR Lucii Smatanovou.

Veronika Benešová tvoří pod značkou SOPHISTIC by Veronika a její modely můžete koupit či vyzkoušet v obchodě DivaDesign.

ČTĚTE TAKÉ:
Sexy zdravé tělo díky pravidelnému sexu!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud