Manželce Romana Polanského odvaha rozhodně nechyběla. Zdroj: Profimedia.cz

Manželce Romana Polanského odvaha rozhodně nechyběla. Zdroj: Profimedia.cz

Julianne Moore nevychytala páskové střevíčky. Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
Julianne Moore nevychytala páskové střevíčky. Zdroj: Profimedia.cz
Španělská herečka Paz Vega oslňovala v šatech Roberto Cavalli ušitých z třásní pokrytých krystalky. Zdroj: Profimedia.cz
6
Fotogalerie

Módní přešlapování v Cannes aneb Kdo víc odhalil, zabodoval

Filmový festival v Cannes skončil. Zlatou palmu si odnesl film Adelin život pojednávající o lesbické lásce. Až příliš otevřené a odhalující byly i některé módní kreace.

Francouzská herečka Emmanuelle Seigner, manželka režiséra Romana Polanského, dorazila na závěrečný galavečer v červené róbě s dlouhatánským rozparkem a hlubokým dekoltem. Slavný pár reprezentoval nejnovější film legendárního režiséra s názvem Venuše v kožichu. Kdo by řekl, že Emmanuelle už oslavila 46. narozeniny! Zradily ji snad jen nohy, na kterých se rýsovala celulitida.

Klepněte pro větší obrázek

Podobně dopadla i Julianne Moore (52). Ve špatně zvolených stříbrných sandálech na vysokém podpatku se tlačily prsty jeden přes druhý a působily zcela zdeformovaně. Malíčky se už do sandálů nevešly, a tak vyčnívaly do stran. Julianne ale utrpení snášela s povzneseným úsměvem.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Hodně riskovaly ženy, které se rozhodly pro absolutní módní hit – průhledné šaty. Španělská herečka Paz Vega oslňovala v šatech Roberto Cavalli ušitých z třásní pokrytých krystalky.

Klepněte pro větší obrázek

Jak odlišně mohou vypadat jedny šaty, předvedly slovenská modelka Adriana Karembeu a francouzská herečka Frederique Bel. Obě dámy zvolily šaty francouzského návrháře Jitrois. Zatímco Adriana překryla intimní partie tělovým body, Francouzka si vyšla zcela naostro. A její odvaha se vyplatila, působila přirozeněji.

Klepněte pro větší obrázek

Že šaty nemusí být ušité jen z látky, dokázala neznámá žena, která se objevila při promítání filmu Minulost. Na červeném koberci se vznášela jako bonbonek – její šaty byly spíchnuté z obalů bonboniér.

Doporučujeme

Články odjinud