Módní soudce Cowell znectil Madonnu

Módní soudce Cowell znectil Madonnu

Mezi obávané kritiky talentu a vizáže celebrit patří Simon Cowell, a to nejen ve Spojených státech, ale ve světě showbyznysu vůbec. Na paškál si tentokrát vzal popové zpěvačky a hned v úvodu vyzval Madonnu, aby to zabalila.

Připadá mu totiž jako vysušená přestárlá mumie, která se bez úspěchu snaží procpat mezi svěží a životem kypící kolegyně. Směšné je na Madonně podle Simona naprosto vše, "její umělá vizáž, divné názory i trapný životní styl".

O vzhledu popových zpěvaček diskutoval nedávno Simon Cowell se svými kolegy Paulem Abdulem a Randym Jacksonem, odborníky na image hvězd. Jediný Simon se pustil do Madonny a začal její vzezření a životní styl zesměšňovat. "Britney Spearsová je nádherná, Beyonce vypadá dobře, Jennifer Lopezová vypadá dobře. Madonna se pouze snaží vypadat dobře," prohlásil.

Kritiku Madonny však oba Cowellovi kolegové nedobře nesli a začali se s ním přít. Ten na svou obranu stačil vykřiknout: "Vždyť je to jen žena v domácnosti!" Po pravdě řečeno se Madonna v posledních měsících přílišné popularitě a slávě netěší. Její vlastní tvorba je zastíněna prací mladších zpěvaček, neexceluje ani ve světě filmu, přestože má za manžela režiséra Guye Ritchieho. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud