Alisha Gaddis Foto: Profimedia

Alisha Gaddis Foto: Profimedia

Alisha Gaddis Foto: Profimedia
Doja Cat Foto: Profimedia
Doja Cat Foto: Profimedia
Blac Chyna Foto: Profimedia
23
Fotogalerie

Módní úlety na cenách Grammy: Kdo se zahalil do alobalu či latexu a kdo vynesl peří?

Již 65. ročník udílení hudebních cen Grammy se v noci z neděle na pondělí odehrál v americkém Los Angeles. Pro ceny dorazily hvězdy první velikosti a o pestré outfity nebyla nouze. Kdo zvolil ty nejšílenější?

Kobaltově modrou róbu značky Gaurav Gupta Couture oblékla zpěvačka Cardi B a na červeném koberci byla nepřehlédnutelná. Nevšední střih a průstřihy způsobily, že Cardi B vypadala jako zahalená do mořských vln.

Načepýřeného plameňáka vzdáleně připomínala zpěvačka Kacey Musgraves. Ta na červený koberec zvolila světle růžový elastický overal s bohatým ochmýřením značky Valentino. Zpěvačka Blac Chyna zase vypadala, jako by si odskočila z karnevalu v Riu de Janeiru, ovšem místo zářivých barev zvolila černou.

Jak nosit kožené sukně? Podívejte se na video:

Nepřehlédnutelnou se na červeném koberci stala zpěvačka Shania Twain ve svém bílém obleku se zvonovými kalhotami a obřími flitrovanými puntíky a ve velikém klobouku, zpod něhož čouhala zářivě červená paruka. Zpěvačka Lizzo zase oblékla výrazně oranžový outfit posetý látkovými květy od Dolce & Gabbana. Florální design zvolila i Alisha Gaddis. Černé latexové šaty s dlouhými rukavicemi z dílny Versace vynesla na cenách Grammy zpěvačka Doja Cat.

Svým kostýmem od Valentina vyvolal šok zpěvák Sam Smith, který na udílení cen Grammy dorazil v rudém kabátě a klobouku se závojíčkem, doprovázený týmem rudě oblečených kumpánů. Na své vystoupení, které se také neslo v tónech červené, si pak vzal rudý klobouk s čertovskými rohy.

Outfitem vymykajícím se normálu na sebe upozornil také zpěvák Harry Styles, jenž dorazil v barevně kostkovaných lacláčích na holém těle. Tento kostým od Egonlab a Swarovski je běžně součástí jeho vybavení na turné. Také rapper a zpěvák Machine Gun Kelly na sebe rád upozorňuje svými šílenými outfity, tentokrát dorazil ve stříbrném obleku Dolce & Gabbana, který vypadal jako vyrobený z alobalu.

Na nejšílenější outfity na cenách Grammy se podívejte v naší galerii!

Doporučujeme

Články odjinud