Moje dcera se živí erotickými službami. Jsem z toho šílená!

frakira
4. března • 14:02

Mata69:
muj nazor je, ze ten, koho to pohorsuje, na to nema koukat (kdybych zjistila, ze moje mama tocila porno, tak na nej asi koukat nebudu, ale ta myslenka me nepohorsuje). Pokud by se dostala moje loznicova videa mezi lidi, nejak se s tim srovnam a pevne verim, ze se mi povede moje holky vychovat ak, aby na tom take nevidely nic zavadneho (kdybych to tak nevidela, tak takova videa nema ani partner, protoze clovek nikdy nevi, kdy tomu druhemu hrabne a bude se chtit treba mstit).Ve firme, kde resi me soukrome aktivity, pracovat nepotrebuju (to plati i pro pripad, kdy jde o pritomnost, u x let starych videi mi to prijde uplne uhozene).
Tento postoj chapu treba v pripade ucitelek (nemyslim, ze je fer hodnotit jejich soukromy zivot, ale chapu, ze to na nektere studenty muze pusobit "rusive"), ale jinak..Navic stale nevim, v cem je rozkrok jiny nez lytko.. krome toho, ze je to cast tela z nejakeho duvodu tabuizovana. Mozna jednou zacneme chodit nazi (duvod, proc se tak jeste nestalo, vidim v hygiene - precejen jenom nechodime, ale i sedime a tak.. je jednoduche nedotykat se nicim treba usty, ale u pohlavnich organu by to nebylo tak jednoduche a precejen je to sliznice).
Take je hodne ruzne, co je clovek schopny ci ochotny delat pred nekym jinym - nekdo se pred nekym jinym ani nenaji, nekdo neprevlekne, nekdo neliba, nekdo nesoulozi a nekdo holt nema problem ani s masturbaci. No a?

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud