Monacký kníže si zřejmě vybral - tou pravou je jihoafrická plavkyně

Monacký kníže si zřejmě vybral - tou pravou je jihoafrická plavkyně

Patří k nejžádanějším starým mládencům. Nynější monacký kníže Albert II. sice už za dva roky oslaví abrahámoviny, nicméně manželskému chomoutu se navzdory láskyplnému nátlaku zesnulého otce knížete Rainiera až dosud úspěšně vyhýbal.

Odolal sličným modelkám, herečkám i dalším kráskám z prominentních kruhů. Nyní se však zdá, že došlo i na něho. Po jeho boku se totiž stále častěji objevuje o dvacet let mladší jihoafrická plavkyně Charléne Wittstocková (28). I při oficiálních příležitostech, jakou bylo zahájení tradičního plesu Červeného kříže, jejž každoročně hostí Sportovní klub v Monte Carlu.

Vážnost vztahu potvrdilo i devět stovek zúčastněných celebrit, mezi nimiž nechyběli módní guru Karl Lagerfeld či herečka Gina Lollobrigida. Neuniklo jim, že Charléne vstoupila do tanečního sálu bezprostředně po Albertovi, navíc sdílela stůl i s ostatními příslušníky grimaldiovského rodu a jejich nejbližšími. Tedy se sestrami knížete Stéphanií a Caroline, kterou doprovázel manžel, hannoverský princ Ernst August.

Nebylo to ostatně poprvé, co se Albert a Charléne spolu ukázali na veřejnosti. Jihoafrická kráska, která už nějakou dobu pobývá v Monte Carlu, knížete mimo jiné doprovodila na vernisáž, jež se uskutečnila v noblesním hotelu Hermitage, a dělala mu společnost také na gala slavnosti po skončení závodu mistrovství světa formule 1. Předpovědi, že se v knížectví už záhy rozhoupou svatební zvony, zřejmě nejsou zcela nereálné. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud