Monika (29): Švagrová nám ničí manželství. A dělá to schválně

farah.farah
30. března • 10:26

No vidím tam 3 věci. jako první vnímám že paní nemá dost sebevědomí aby si u švagrové zjednala respekt a nebo ji prostě usměrnila....to je podle mne hodně důležité, švagrová totiž zajde jen tak daleko, kam ji ona pustí. Tím že mlčí a jedovaté poznámky přechází jen dává švagrové větší a větší prostor až jí nezbude nic. Je potřeba reagovat ale né z naštvání nebo strachu ale dokázat se dostat do stavu kdy máte nad situaci nadhled a nejste "oběť". Další co tam vidím je poněkud nezdravé pouto mezi sourozenci ani jednomu není vlastně vůbec divné že bydlí spolu v jedné domácnosti vyhovuje jim to... A další což je taky dost špatné je že manžel je papuč a s manželkou vůbec nejsou parťáci nejsou tým.......to s kým a jak budeme bydlet to je přeci věc obou a neměl by o tom rozhodovat jen jeden, tohle by se mělo řešit tak aby byli spokojeni oba. Manžel ale zjevně tohle nechápe, když to vyhovuje jemu má se žena prostě přizpůsobit.....mi připadá že ten vztah nestojí na moc pevných základech když on má přístup mně je to jedno tak si to holka vyřeš sama. Sestra je nepotřebuje mohou bydlet jinde... tak si říkám, že děti nemají, možná by pro paní bylo lepší skutečně tohle opustit.
to co bych dělala já je že bych si sedla se švagrovou a soukromě si s ní pohovořila úplně v klidu spíš ve snaze se přiblížit a vyjasnit si nevyřčené věci, říct jí že mne bolí její poznámky a není mi to příjemné.podle její reakce by se vidělo, buď se podaří prolomit ty bariéry a přiblížit se jí a nějak se víc otevřeně bavit a nebo ne a pak bych to řešila dál s manželem.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud